Izbacite masnoću iz krvnih sudova i smanjite stomak: evo koja 3 napitka što pre treba da prestanete da pijete

Viscelarna masnoća se taloži oko unutrašnjih organa, a evo kako da je smanjite i sačuvate zdravlje!

Masnoaća u krvnim sudovima, na predelu stomaka i oko vitalnih organa može uzrokovati opasne posledice po zdravlje, piše Lovesensa. Jedini način da se oslobodite rizične masnoće jeste da se osvestite i shvatite šte svakodnevno jedete i pijete.

Viscelarna masnoća čini da budete "debeli iznutra", odnosno nalazi se duboko u trbušnoj duplji i oblaže organe poput jetre, bubrega, srca i pankreasa. Ova masnoća može da izazove rizična srčana oboljenja i dijabetes tipa 2, a promena režima ishrane jedini je način da se oslobodite zaliha masnoće. Istraživanja su pokazala da šećer može da bude poguban po metabolizam.

Ove semenke treba uvek da imate u kući: neverovatno zdrava namirnica koja čuva organizam od oboljenjaOve semenke treba uvek da imate u kući: neverovatno zdrava namirnica koja čuva organizam od oboljenjaOvih pet trikova pomoći će vam da ne zaboravite semenke i da uživate u svim dobrobitima koje nude.

Šećer sadrži glukozu i fruktozu, a velika količina fruktoze može metabolizovati samo jetra. Kada je jetra preopterećena fruktozom, ona je pretvara u masti koje se talože iznutra. Stručnjaci preporčuju da izbacite sledeća tri pića ako želite da sačuvate zdravlje i smanjite masnoću u organizmu,a to su: voćni sokovi, gazirani sokovi i sportska pića koja sadrže veliku količinu šećera. Masnoća se možete rešiti i putem vežbanja, ali morate biti pažljivi, jer vežbe za dobijanje mase ne pomažu da se rešite masnoće koja se taložila iznutra. Kod ovog problema pomažu vežbe poput aerobika, šetnje, trčanja i plivanja.

Izvor: Lovesensa 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.