Izazov za jačanje imuniteta: kako da poboljšate imuni sistem 1 čašom vode

Imunitet izazov - evo kako obična voda pomaže da ojačamo telo i zaštitimo zdravlje!

Hidratacija organizma je neophodna za zdravlje i očuvanje imunog sistema.

Važno je da dnevno unesete dovoljno vode u telo kakao bi ono bilo dovoljno hidrirano i spremno da se zaštiti od raznih bakterija, virusa i infekcija. Dehidratacija značajno ugrožava imuni sistem, čineći da telo postaje umorno, malaksalo i samim tim smanjuje se otpornost organizma na razna oboljenja.

Izazov za jačanje imuniteta: pojedite 1/2 kašičice ove namirnice svakog jutra i bićete zaštićeni od virusa i prehladaIzazov za jačanje imuniteta: pojedite 1/2 kašičice ove namirnice svakog jutra i bićete zaštićeni od virusa i prehladaImunitet izazov - ova namirnica je eliksir života i najbolji prirodni lek za jačanje imuniteta!

Voda utiče na normalno prenošenje kiseonika do ćelija vašeg tela, što rezultira pravilnim funkcionisanjem imunog sistema. Takođe, hidriranje tela vodom podstiče detoksikaciju organizma i sprečava da toksini negativno utiču na vaš imunološki sistem.

Ako u jednu čašu vode iscedite sok od svežeg limuna, dobićete napitak koji je pun vitamina C koji je najbolji stimulans za imuni sistem i predstavlja odličnu prevenciju protiv prehlada.

Takođe, voda sa isceđenim limunovim sokom podstiče varenje i detoksikuje organizma.

Sačuvajte zdravlje i imunitet: Ovaj vitamin je neophodan vašem telu tokom jeseni i zimeSačuvajte zdravlje i imunitet: Ovaj vitamin je neophodan vašem telu tokom jeseni i zimeNedostatak ovog vitamina može biti rizičan po zdravlje!

Potrebno je da odrasla osoba popije oko 2 litra vode dnevno. Ukoliko zaboravljate da popijete vodu i često ignorišete žeđ, probajte da stavite flašu sa vodom na vidno mesto u vašem domu ili kancelariji.

Prvi znaci dehidratacije su žeđ, gubitak apetita, suva koža, glavobolja, tamna boja urina, vrtoglavica, drhtavica, crvenilo u licu i osećaj umora.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.