Isceljujuće vibracije zvučne kupke

Zvuk planetarnih gongova ubrzava prirodnu revitalizaciju tela.

Zvučna kupka je meditativni koncert koji možemo ne samo slušati, nego i osetiti duboko unutar naših mišića, zbog vibracije gonga i ostalih drevnih instrumenata čime razvijamo naš odnos sa zvukom pomoću suptilnih i novih zvukova.

Planetarni gongovi su podešeni na frekvenciju kretnje planeta unutar Sunčevog sistema i ujedno su savršen medij snažne isceljujuće vibracije. Da bi se pozitivno delovanje gonga doživelo u punoj snazi nije potrebno da muzika bude glasna, nego da telo bude opušteno iu sigurnom okruženju. Zbog toga se zvučna kupka sluša u ležećem položaju čime se produbljuje samo iskustvo, a pažnja je usmerena na suptilne nadražaje unutar tela.

Takav odnos sa zvukom pomaže pri ličnom razvoju, ali takođe i pri svakodnevnim odnosima u društvu i na poslovnom mestu jer osveštavanjem mi učimo kako stvarno slušati. Na gong meditaciju su pozvani svi, znali za gong ili ne, jer nezavisno od godina zvuk planetarnih gongova ubrzava prirodnu revitalizaciju tela i poboljšava funkciju mozga poput 10-časovnog sna.

Gong kupka biće organizovana u Beogradu, 20. aprila 2013. godine. Trajaće 90 minuta, a tema je meditacija i to jogijska. Zvučna kupka biće organizovana 21. aprila, u istom trajanju, a tema je zvuk svemira (dakle, šamanska).

Voditelj je Vedran Petrak koji prati učenje Gong majstora Dona Conreauxa (SAD) poslednjih devet godina i sertifikovani je 'Gong Master Journeiman'. On je vodio više od 500 zvučnih kupki na području Balkana, te učestvovao sa raznim izvođačima iz Amerike, Engleske, Belgije, Holandije, Poljske, Italije, Grčke i Slovenije.

Upotrebljava instrumente različitih kultura s namerom širenja važnosti zvuka za duh i telo kako bi čovek bilo koje kulture i religije bio bliže u potrazi za samim sobom. Više detalja saznaćete ako se javite Margareti Radomirović na broj telefona 381 63 726 1099.

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.