Isceljuju telo i dušu: 10 reiki tehnika koje možete da koristite svakog dana

10 stvari koje treba da uradite svakog dana - evo kako da privučete isceljujuću energiju u svoj život!

Reiki nije samo alternativna tehnika isceljenja, već i način života. Svakodnevno korišćenje malih reiki principa pomoži će da iscelite svoje telo, mentalno zdravlje, emotivno stanje i duh. Od trenutka kada ujutru otvorite oči do trenutka kada uronite u san, važno je da se konektujete sa životnom energijom, osvestite je i poželite da radite stavri koje vam donose dobro.

Reiki: drevna veština donosi fizičku, emocionalnu, mentalnu i duhovnu ravnotežuReiki: drevna veština donosi fizičku, emocionalnu, mentalnu i duhovnu ravnotežuRei – univerzalna, sveprožimajuća, životna, božanska i Ki - energija čine reiki tehniku metodom opuštanja i isceljenja...

Otkrivamo vam nekoliko načina da inkorporirate reiki u svoj dan, us voj način života,a zauzvrat dobićete sjajnu i zdravu energiju:

1. Pomolite se svakog jutra za stvari koje su vam važne i kroz molitvu se zahvalite za sve dobro što imate u životu.

2. Hranite se zdravo i zahvalite se pe svakog broka. Jedite hranu koaj je dar prirode. Ukoliko imate baštu, pokušajte da spremite obrok od namirnice koje ste lično posadili, gajili i ubrali. Na ovj način dopuštate dobroj i prirodnoj energiji života da cirkuliše.

3. Meditacija je proveren način da privučete dobru reiki energiju. Kroz meditaciju se povezujemo sa svojim bićemm, bolje upoznajemo sebe i onogužavamod a kroz naše telo, duh i um protiče zdrava energija.

4. Vizulizujte stavri koje želite da imate ili situacije u kojima želite da se nađete. na primer, ako želite da odete na putovanje, zmiđljajte sebe u tom mestu, proživite ta lepa osećanja.

5. Uključite reiki u bilo koju duhovnu praksu koju imate tokom dana, razmišljajući o načinima kako nas ta životna sila okružuje i sve nas povezuje. Razmislite kako možete unaprediti duhovnu praksu saosećanja, dobrote, praštanja i zahvalnosti.

6. Provodite više vremena sa životinjama, oni su izvor čiste ljubavi.

7. Posadite biljke u domu ili bašti. Negovanje biljaka je meditativan posao, a koliko ljubavi i dobre energije vi njima pružite, toliko će vam se i vratiti.

Šta sve leči čudesna reiki terapija: ovo je tajna isceljujuće kosmičke energijeŠta sve leči čudesna reiki terapija: ovo je tajna isceljujuće kosmičke energijePoznato je da polje Reiki energije indukuje bioelektromagnetne tokove unutar ćelija i tkiva i time pojačava sposobnost organizma…

8. Pročistite energiju u svom domu- Otvorite prozore, izbacite stare stavri iz doma i otvorite svoj dom za životnu energiju. neka u vašem domu budu samo dtavri koej su vam potrebne i koje u vama izazivaju lepa osećanja.

9. Ako ste imali konflikt sa nekom osobom, pokupajte da oprostite - i sebi i njoj. Kroz opraštaj se oslobađamo negativne energije i otvaramos e za dobru životnu energiju.

10. Pre spavanje se pomolite za nove putokaze za rešenje raznih životnih situacija i zahvalite se na svemu dobrom što vam je život doneo.

Reiki je tehnika koja nas uči kako da kroz život idemo ispunjeni životniom energu i maksimalno je iskoristimo za svoju dobrobit. Ovih 10 malih navika mogu vam pomoći na tom putovanju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.