Iscelite nesvesne blokade plodnosti

Nerazrešeni i nezdravi odnosi kojih osoba nije ni svesna mogu imati izuzetno jak uticaj i onemogućavati začeće.

U našem društvu i kulturi porodica je svetinja. Verovatno je većina još odmalena bila izložena familijarnim skupovima i posvećenom vremenu široj porodici. Verovatno je i tokom odrastanja često svedočila o raznim žrtvovanjima naših roditelja za nas, njihovu decu, i za istu tu širu porodicu.

Od iste te familije slušamo o tome kako je imati decu vrhunac života i uspeha, kako je život bez njih nekompletan ili kako žena nije žena ukoliko nije majka. Na osnovu tako stečenih uverenja, kad dođe vreme da se odlučimo za porodicu, a do toga ne dođe baš najlakše, često se dešava da se osećamo neadekvatnim, nepotpunim, bezvrednim, zbog svih uverenja koja smo nesvesno usvojili kao istinita... Postajemo žrtve presije roditelja, verbalne ili energetske, a možda i šire familije. Naravno, svi oni nam žele najbolje i sve rade iz najbolje namere, ali da li te najbolje namere uvek imaju koristi?

Nažalost, često se dešava da naši roditelji, sestre i braća nisu ni svesni svojih dobronamernih komentara i svoje energije koja ne deluje baš uvek pozitivno na nas. Te neraskidive veze i uticaj naših najbližih duboko prodiru u našu podsvest i blokiraju, remete energetski tok, što svakako može da utiče i na oplodnju.

Kao hipnoterapeut i refleksoterapeut, radila sam sa dosta parova koji u dijagnozi nemaju konkretne uzročnike neplodnosti, odnosno kod kojih nije pronađena nikakva patologija. Radeći sa njima, refleksologijom smo uspostavljali ponovnu prirodnu ravnotežu organizma, a hipnoterapijom smo otkrivali i otklanjali tj. isceljivali nesvesne „blokatore" začeća. Veoma često se dešavalo da nerazrešeni i nezdravi odnosi kojih osoba nije ni svesna (problemi sa majkom ili nekim drugim najbližim, gubitak jednog roditelja rano u životu, brat ili sestra koji su finansijski ili emotivno zavisni...) imaju izuzetno jak uticaj i onemogućavaju začeće. Često takvi odnosi mogu izazvati strah od roditeljstva, strah od porođaja, dubok osećaj krivice, osećaj da ne zaslužuju nešto ili osećaj neadekvatnosti. U većini slučajeva dolazi do začeća nakon što iscelimo te odnose, tj. kad prekinemo energetske niti i uspostavimo odgovornost klijenta za te odnose raznim tehnikama u hipnoterapiji.

Pored hipnoterapije i drugih vidova psihoterapija, evo nekoliko tehnika koje bi mogle da pomognu u isceljenju odnosa sa najbližima, i promene uverenja koja su nesvesno usvojena.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.