Igra transformacije

Igra transformacije svojim procesom poziva na ostvarenje namera i nije samo terapeutsko, već i duhovno sredstvo.

Pred vama je tabla za neobičnu duhovno-društvenu igru. Tu su kockice i karte, ali i kristalčići umesto figurica. A i karte su neobične, to su karte uvida i karte blokada, a da biste počeli da se igrate, morate prethodno definisati namere i dobro oslušnuti sebe. Ako pogrešite, igra ne čeka - kao i u životu - ko ide protiv sebe završi u depresiji, a život ide dalje. No pošto je ljudski grešiti, tu su anđeli čuvari, da ohrabre, uteše, povedu, pomognu... Neobična igra, neobične karte - sve je tako slično životu, a ipak je sve igra! Zatvorite oči, opustite se i oslušnite svoj unutrašnji glas...

Zahvalite se na doživljaju, otvorite oči, izvucite svoje karte i.... transformacija može da počne! Zamislite da sve svoje nedoumice, nesigurnosti i destruktivnosti transformišete u pozitivne vibracije i dobra dela... Zamislite da svako svoje ne transformišete u da! I to uz pomoć - igre! Deci kvalitetna igra pruža podršku u razvoju u svakom smislu, ali i odrasli igrajući se mogu bolje upoznati sebe i proširiti svoje vidike. Ali za takve rezultate nije dovoljno samo igrati se šta bilo, potrebno je odigrati Igru transformacije.

Svi se nekada u životu nađemo na nekoj raskrsnici sa osećajem nesigurnosti i sve što nam je potrebno je kompas, ruka vodilja... Svaka nedoumica kuda dalje, šta sada često samo ukazuje da nam je potrebno da zacelimo svoje povrede iz prošlosti, da oprostimo i otpustimo, da bismo ponovo osetili da je život divan i da je sadašnjost dostupna svim našim čulima... Tako je i naša sagovornica Snežana Radusinović tragala za svojim životnim kompasom kada je od svoje prijateljice i geštalt terapeutkinje čula priču o jednoj neobičnoj komuni u Škotskoj... "Lako sam zamislila zamak okružen rajskim baštama na vrhu šumovite planine i u ušima mi je milozvučno odzvanjalo ime tog mesta - Findhorn, Findhorn, Findhorn..."

Snežana Radusinović je po obrazovanju diplomirani filolog svetske književnosti i teorije književnosti. Ali po životnom stavu je mnogo više od toga - radoznali i kreativni istraživač života! Za sebe kaže da je čitavog života ko-kreirala promene sa svojim bližnjima, prijateljima i porodicom, dok nije shvatila da želi da se u potpunosti posveti radu sa ljudima na temu životnih promena i duhovnog razvoja. Danas je jedina akreditovana facilitatorka Igre transformacije kod nas. A sve je počelo tokom juna 2007. kada je stigla u Kluni, zamak na šumovitom brdu, gde se prijavila za radionicu Nedelja Iskustva (Experience Week), što je zapravo osnovni program Findhorn Fondacije kojim najveći broj posetilaca započinje svoj boravak u toj zajednici.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.