Hladna ili topla voda: evo šta je bolje da pijete za mršavljenje

Čaša tople ili hladne vode - evo šta je bolje za mršavljenje!

Svakodnevna hiidratacija je neophodna za očuvanje zdravlja, održavanje telesne figure i kao sjajno sredstvo za lepotu i smanjenje rizika od pojava znakova starenja na koži, piše Lovesensa.

Konzumiranje hladbe vode je ono što nam sigurno prija u svakom trenutku, ali mnogi nutricionisti i ajurvedski stručnjaci preporučuju i toplu vodu kao sjajan prirodni lek i pokretač metabolizma.

Joga vežbe za mršavljenje: trening koji pomaže da se brzo i zdravo rešite masnih naslaga (VIDEO)Joga vežbe za mršavljenje: trening koji pomaže da se brzo i zdravo rešite masnih naslaga (VIDEO)Kako joga pomaže da skinete masne naslagae - pogledajte odlične vežbe za mršavljenje!

Evo koje su prednosti ispijanja hladne vode, a u kojim slučajevima treba popiti čašu tople vode:

Hladna voda je dobar izbor nakon treninga jer pomaže da se telo brže hidrira, daje organizmu osećaj olakšanja i čini da se osećamo svežije.

Stručnjaci ističu da redovno konzumiranje hladne vode reguliše krvne sudove kroz proces hidratacije i omogućaca normalno funkcionisanje krvotoka.

Čaša hladne vode podstiče rad probavnog sistema i tako sprečava taloženje masnih naslaga.

Sa druge strane, topla voda umiruje krvne sudove i omogućava da organizam ima duži osećaj hidriranosti u odnosu na konzumoranje hladne vode.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.