Himalajska so protiv migrene: prirodan i efikasan lek za napad jake glavobolje

Ružičasta himalajska so ima brojna delotvorna dejstva, a uz ovaj recept rešićete se simptoma migrene u roku od pet minuta.

So je neophodna za ljudski organizam, jer bez soli telo postaje biohemijski neuravnoteženo i samim tim podložno bolestima. Nervni sistem, mišić, i ostali delovi tela kod nedovoljnog unosa soli jednostavno slabe.

Postoji puno različitih vrsta soli, ali to ne znači da je svaka od njih zdrava. Ružičasta himalajska so poznata je kao jedna od najboljih i provereno donosi brojne dobrobiti za organizam. Ona sadrži neophodne minerale koji će održati ravnotežu vašeg tela. Osim zaštitne funkcije, himalajska so ima i lekovitu. Između ostalih svojstava, vrlo je korisna u lečenju migrene, jedne od najneugodnijih i najbolnijih glavobolja.

Nova istraživanja: da li bi vitamini mogli da izleče migrenu?

Migrene su neugodne glavobolje koje često prate teški simptomi:

- zamagljeni vid

- mučnina

- povraćanje

- vrtoglavica

- osetljivost na svetlost

- ekstreman bol u predelu očiju

- bol u predelu vilice

Nažalost, deo ljudi migrenu tretira kao običnu glavobolju što rezultira produženim razdobljem u kojem trpe bolove, neugodu i ostale simptome. Ono što migrenu čini najgorom glavoboljom jeste i činjenica da dolazi u talasima koji mogu trajati satima, a ponekad i danima ili nedeljama.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.