Harmony program letovanja - aktivan, a opušten odmor

Međunarodni edukativni letnji kamp će se održati na prelepom Jadranu, na ostrvu Pašman i namenjen je onima koji žele da žive zdravim načinom života.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da sa nama iz Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća, kao agentima Harmony programa za Srbiju, letujete na ovom jedinstvenom programu.

Harmony program se održava na prelepom Jadranu, na ostrvu Pašman. Ovaj međunarodni edukativni letnji kamp je za sve one koji žele da žive zdravim načinom života. Radom na sebi uz pomoć vegetarijanske ishrane, čajeva koji se beru na ostrvu, pohađaćemo seminare samorazvoja, jutarnje vežbe, plesne radionice. Kroz druženja, razmene iskustava i boravak u iskonskoj prirodi, gde je povezanost sa elementima vazduha, vode, vatre i zemlje veoma izražena, pojačaćemo ono što doživljavamo na ovom jedinstvenom odmoru. Harmony koncept odmora je i za sve koji bi želeli da provedu bar jednu nedelju punu doživljaja u društvu opuštenih, raspoloženih i prijateljski nastrojenih ljudi.

Edukativni programi traju nedelju dana. Počinju 20. juna i traju do početka septembra. Raznolike programe vode vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti samorazvoja, a dolaze iz celog sveta.

Ovo je šesta godina od kada osnivač i direktor Studija, Jasmina Kovačev, međunarodni sertifikovani EFT stručnjak i trener, NLP Master, Master META Zdravlja i još mnogo toga, drži edukacije u okviru Harmony programa.

Ukoliko se bilo koja gore navedena misao odnosi na Vas onda je Vama mesto na Harmony programu već od 20. juna 2014. kad ćemo zajedno sa Jasminom biti na Pašmanu sedam predivnih dana uz seminar o META-Zdravlju Zašto ja i zašto sada? i nezaboravan izlet na Kornate. Jasmina će ponuditi svim poznavaocima EFT-a i trosatni seminar koji će one koji poznaju EFT dovesti do potpuno novog stepena razumevanja uz ono što su naučili na seminaru META-Zdravlja. Uz sve to, oni koji žele da pohađaju mini grupne tretmane od po 2 sata, imaće i tu mogućnost tri puta tokom nedelje.

Velika raznolikost programa je garancija da ćete doživeti jedinstveno letovanje. Tokom dana tu su stručni programi, edukacije i ostalo po izboru, koji će doprineti vašem ličnom razvoju. Ljubitelji aktivnog odmora će uživati u izlasku sunca, izletima, čajevima, večernjim plesovima. Pre početka večernjeg zabavnog programa će biti dovoljno vremena za sunčanje i kupanje na nekoliko plaža.

Ako vas interesuje ovakvo letovanje prijavite se na 069 HARMONY-069/4276669 (broj za Srbiju) ili preko ovog linka.

Program letovanja i video prilog koji je snimila TV ekipa koje je prosle godine posla sa nama možete videti na linku http://tehnikaemocio…­de.com/home/harmony/

Imajte na umu da dobijate izuzetnu vrednost ovim programom jer je cena sedmodnevnog boravka tek nešto veća od cene edukacije.

Javite se što pre na 069 HARMONY ili 069/4276669 (samo za Srbiju) ili na online link za prijavu i iskusite letovanje koje se pamti.

Popusti za rane prijave. Što pre se prijavite, veći je popust. Prijavite se još danas i obezbedite svoju cenu depozitom, a ostalo plaćate kad stignete na lepo plavo more. Mi ćemo sve organizovati, a Vi ćete imati samo jedan zadatak: da se lepo odmorite i uživate u aktivnom odmoru, o kome ćete dugo pričati i koga ćete se rado sećati i doći nam opet, i opet, i opet...

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća
telefon: 069-4276669 069-HARMONY
E-mail: OrganizacijaSrbija@gmail.com
Web: TehnikaEmocionalneSlobode.com/harmony

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.