Floriterapija za bolji uspeh u školi

Blagi, prirodan tretman cvetnim esencijama pomaže kod nedostatka koncentracije, hiperaktivnosti, treme...

Verujem da ste već što šta probali. U početku ste strpljivo pričali, molili i učili sa njim, hvalili, pomalo kažnjavali. Zatim ste plaćali privatne profesore, gasili TV, ograničavali izlaske. Pa ste, možda vikali, ucenjivali, oduzimali igrice, sekli kabl od interneta ili prosto odustajali... ali, jeste li pokušali sa floriterapijom?

Floriterapija, ili terapija cvetnim esencijama, je holistički način lečenja, u kome se promenom misaonih i emocionalnih obrazaca menja ponašanje osobe.To je blaga, prirodna procedura uspostavljanja harmonije tela, emocija i psihe osobe, primenom kapi koje se dobijaju od specijalno izabranog i obrađenog cveća.

Floriterapija pomaže osobi da se oslobodi negativnih uverenja koja upravljaju njenim ponašanjem sa nivoa nesvesnog, te omogućava pozitivnim kvalitetima, poput samouverenosti, vere, hrabrosti, vrednoće, upornosti, doslednosti, urednosti, da se ispolje i postanu dominantni u ponašanju osobe.

Široko primenjivana na Zapadu, kod nas tek u povoju, ova metoda može uveliko pomoći da vam dete postane odgovornije u odnosu na svoje obaveze. Terapija se uzima oralno, četiri puta dnevno, iz korisničke bočice koju priprema praktičar cvetnih esencija. Jedna kombinacija uobičajeno, traje mesec dana. Vidljivi rezultati, u smislu početne promene negativnih obrazaca ponašanja, nastupaju veoma brzo, a ustaljenje promene očekuje se u roku od nekoliko meseci.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.