Energetska veza mišić - meridijan - organ

Kada pri pokretanju tela pokrećemo određene mišiće, moguće je uticati na funkcije organa, koji je preko energetskog meridijana povezan sa mišićem koji se pokreće.

Predstoji težak put gde će još mnogo puta ljubav, vera, poštovanje i iskrenost biti iskušani pre nego što iz semena poraste snažno stablo koje se ne povija ni pod kakvim pritiskom. Dok se ne razvije, na vama je da ga negujete, zalivate i čuvate, uvek i od svega. Upamtite, iz jedne semenke raste jedno stablo, ali sa mnogo plodova. Budite strpljivi i istrajni, kada dođe vreme za to bićete nagrađeni višestruko, mnogo više nego što biste mogli i sami da očekujete. To je prirodni zakon, ono što poseješ to ćeš i da žanješ. Zato pazite kakvo seme sejete.

4 jednostavna načina da očistite auru: ritual kupanja kao vid obnavljanja energije...

Ovde smo, svako od nas, da bismo se razvijali i učili kroz vrline, u ime onoga koji nas je poslao. Učiti o jedinstvu u potpunoj razdvojenosti, spoznati znanje koje nije ni za ni protiv, a u svetu grubog neznanja čiji su tvorci ljudi ograničeni svojim linearnim ego umom, uopšte nije lako ali zato vredi svakog uloženog trenutka. Veština se nalazi u osećaju i razumevanju. Potrudite se koliko god to bude bilo potrebno i ispunite svoju svrhu. Svako od nas u sebi nosi nebesku iskru.

Ljubav čini harmoniju između dve suprotnosti, toliko jaku pokretačku silu da stvara sam život. Da bismo učili u svetu suprotnosti, neophodan nam je oblik tako da priču započinjemo ženskim principom, elementom vode koji se nalazi u majčinom stomaku. Nakon formiranja oblika prvi samostalni kontakt sa našom lepom planetom Zemljom jeste udisanje kiseonika, nebeski element.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.