Energetska samomasaža

Samo jedna energetska samomasaža dovoljna je da primetite pozitivne promene u izgledu kože, prokrvljenosti i izdržljivosti tela...

Vreme u kom živimo nameće nam ubrzan tempo življenja usled čega često zanemarujemo telo i signale koje nam ono šalje.

Neredovna i nepravilna ishrana, nedovljno kretanja i stres blokiraju energetske kanale tela i osećaj zamora postao nam je redovan pratilac. Pod uticajem toksina i negativnih emocija naši organi luče štetne supstance, a čula su preopterećena brojnim informacijama.

Na seminaru Energetska samomasaža koji će održati Rade Milošević, viši fizio kinezi terapeut i joga instruktor. odmorićemo čula, detoksikovati organe i otkloniti blokade u energetskim kanalima. Na ovaj način ojačavamo i podmlađujemo telo. Energetska samomasaža korisna je kako za starije tako i za mlađe osobe koje žele da uspore proces starenja. Samo jedna energetska samomasaža dovoljna je da primetite pozitivne promene u izgledu kože, prokrvljenosti i izdržljivosti tela, intenzivnijem osećaju ukusa, poboljšanom sluhu, prokrvljenijim desnima i poboljšanjem u funkcionisanju disajnog sistema.

Uz adekvatna teorijska objašnjenja akcenat će biti na praktičnom izvođenju energetske samomasaže i na ovladavanju ovom drevnom istočnjačkom tehnikom. Seminar će se održati 8. februara 2014. godine u Centru Sensei, prijave i informacije info@centarsensei.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.