Doktorka Bo Sjuhua: Tajne dijagnoze i tretmana u kineskoj medicini

Doktorka tradicionalne kineske medicine Bo Sjuhua, koja živi i radi u Beogradu od 2001. godine, objašnjava gde leži tajna kineske medicine i šta je osnova za normalno funkcionisanje tela.

Najvažnija je ljubav prema ljudima. Medicina je jedno od svetih zanimanja, pomagati bolesnim ljudima daje osećaj velikog zadovoljstva i sreće. Tradicionalna kineska medicina ima veliku efikasnost lečenja, ali i mogućnost prevencije bolesti.

Iz tog razloga, ona u Kini deli ravnopravno mesto sa zapadnom medicinom u zdravstvenom sistemu ali se sa velikim uspehom primenjuje i na Zapadu - kaže za Narodni lekar, a prenosi Kurir, doktorka tradicionalne kineske medicine Bo Sjuhua, koja u našoj zemlji živi i radi od 2001. godine.

Za pomoć joj se obraćaju pacijenti s različitim problemima, najviše oni sa oboljenjima kičme, migrenom, facijalisom, neuralgijom, cistama na jajnicima, sa utvrđenom neplodnošću, pa do onih sa sportskim povredama, oboljenjima kolena i alergijama. Otkad radi u Beogradu, dr Bo Sjuhua sarađuje s mnogim lekarima iz VMA, Kliničkog centra i drugih ustanova.

Kineska tradicionalna medicina: 5 pravila ishrane za dug život i odlično zdravlje...

"Doktori i profesori Medicinskog fakulteta su moji pacijenti, što je najbolja potvrda moga rada i efikasnosti tradicionalne kineske medicine. Moje iskustvo sa klasičnom medicinom u Srbiji je odlično - priča naša sagovornica.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.