Da li vam je ugroženo zdravlje ŠTITNE ŽLEZDE: 4 prirodna i jednostavna načina da zalečite štitnu žlezdu i reprogramirate organizam

Alternativne metode za lečenje štitne žlezde - ova 4 prirodna načina pomažu da obnovite njeno zdravlje i sprečavaju ozbiljna oboljenja!

Oboljenje štitne žlezde javlja se kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da oboleva. Emocije moraju biti pokretne!

Crni luk

Sledi recept dr Igora Knjazkina, čuvenog lekara iz Sank Petersburga, u emisiji o zdravlju na Prvom programu ruske televizije. Treba ga koristiti kod smanjene funkcije štitne žlezde (hipotireoza).

Uveče, pre odlaska u krevet uzmite glavicu crnog luka i isecite je na dve polovine, tako da sok curi iz njih.

Kako sprečiti bolest endokrinog sistema: ova hrana čuva zdravlje važnih žlezdaKako sprečiti bolest endokrinog sistema: ova hrana čuva zdravlje važnih žlezdaEndokrine žlezde utiču na metabolizam, reprodukciju, spavanje, krvni pritisak i zdravlje srca. Evo koje namirnice treba redovno…

Štitna žlezda se sastoji od dva dela, levog i desnog, koji su povezani suženjem-istmus (latinski naziv: isthmus).

Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitne žlezde ovim polovinama crnog luka – prvo jedna polovina za jedan deo štitne žlezde, pa onda druga za drugi. Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok deluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne.

Savet dr Torsunova – Pevajte!

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problem sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će – pevati (grlena čakra!)

On kaže da su štitna žlezda i uopšte, ceo endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi. Štitna boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja.

Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da oboljeva.

Emocije moraju biti pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma. Doktor Torsunov kaže: "Pevajte. Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi. Čvorići u štitnoj žlezdi nestaće sami od sebe. Pevajte vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pevajte sa radošću i ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete! ”

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.