Čuveni Japanac Kacudžo Niši otkriva: ovo može da vam produži život - 5 pravila za zdravlje i dugoverčnost

Negativne misli i samosažaljenje oduzimaju zdravlje i privlače bolesti, skraćuju život! Saveti za zdravlje i dugovečnost čuvenog Japanca...

„Razgovarajte sa svojim telom svaki dan“: pravila zdravog života Kacudžo Niši

Telo radi prema principu povratnih informacija: što ga više volite i nežno sa njim razgovarate, to vas više voli i to bolje deluje.

Inženjer po struci, Kacudžo Niši mnogo godina svog života posvetio pronalaženju efikasnih načina za poboljšanje i jačanje tela. Kao rezultat, iz ličnog iskustva razvio je Univerzalni zdravstveni sistem koji uključuje dostignuća tradicionalne medicine, drevne grčke i drevne egipatske iscelitelje, tibetanske i kineske prakse i mnoge druge izvore znanja.

Kako da produžite sebi život: 1 stvar je neophodna za dugovečnost, dobro zdravlje i srećnu starostKako da produžite sebi život: 1 stvar je neophodna za dugovečnost, dobro zdravlje i srećnu starostKako da živite duže - ovo je najveća tajna dugovečnih i zdravih ljudi!

Sam Niši rođen je kao vrlo bolestan. Lekari su verovali da neće dugo živeti. Međutim, Kacudžo Niši ne samo da se izlečio, već je živeo dug i bogat život. Njegov sistem isceljenja nije skup specifičnih praksi, to je cela životna filozofija.

Samohipnoza je postala glavno pravilo poboljšanja zdravlja u sistemu, piše Niši u svojoj knjizi "Srećan život". U svojoj knjizi „Jedinstveni sistem poboljšanja zdravlja savetovao je: "Vežbajte, radite na svojoj energiji, meditirajte i bavite se svojim stavovima. Prilagođavanje sopstvenom zdravlju jedan je od najvažnijih uslova za dug i zdrav život."

Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, stvorite u svojim mislima sliku o sebi, kao zdravoj, mladoj i snažnoj osobi.

"U nastojanju da dobijemo idealan organizam, važno je zamisliti svaki detalj ovog idealnog organizma“, napisao je Niši. - Upoznajte sebe - savršeno, dobro posmatrajte sebe, kakvu kosu imate? Kakav hod? Kakav dah? Sada pomozite telu samohipnozom. Obraćajući se određenim vdelovima, poručite im kakvi treba da budu i kako treba da rade “.

Niši je bio uveren da telo deluje u skladu sa pravilom povratnih informacija: što ga više volite i nežno razgovarate s njim, to vas više voli i to bolje deluje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.