Čuveni afrički doktor Sebi hranom je lečio teške bolesti: ako ovo jedete svaki dan, izbacićete toksičnu sluz iz tela i obnovićete ćelije

U načinu lečenja doktor Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

Zadnjih 28 godina dr Sebi uspešno je lečio bolesti koje zapadna medicina smatra neizlečivim. Pravim imenom Alfred Bovman, dr Sebi je samouki afrički doktor i travar koji je prirodnim metodama pomagao teško obolelim osobama.

Postoje tvrdnje da je izlečio brojne ljude od AIDS-a, lupusa, epilepsije, dijabetesa, bipolarnog poremećaja, raznih oblika raka, zavisnosti o drogama i drugih bolesti.

Takođe je imao hrabrosti da stane pred sud i Američko udruženje lekara kako bi odbranio sebe, svoj rad i svoje metode lečenja koje su pomogle velikom broju ljudi.

Naime, godine 1988. bio je uhapšen zbog "lažnog" oglašavanja i lečenja bez licence. Na sudu je za njega svedočilo 77 osoba, a nakon što je dokazano da su te osobe zaista izlečene, Dr. Sebi je oslobođen svih optužbi.

Sprečite opasnu kiselost u telu: napravite ručak koji alkalizuje organizam i jača imunitet (RECEPT)Sprečite opasnu kiselost u telu: napravite ručak koji alkalizuje organizam i jača imunitet (RECEPT)Kao što je svako meso kiselo, tako su sve aromatične i začinske biljke alkalne. Uz to, korisne su jer sadrže minerale i vitamine.

Majkl Džekson, Edi Marfi i Džon Travolta samo su neke od slavnih osoba koje je Dr. Sebi izlečio od hroničnih bolesti i drugih zdravstvenih tegoba.

Skrob i životinjski proizvodi – neprijatelji vašeg organizma

Zapadna medicina uzroke bolesti pronalazi u virusima, bakterijama i drugim mikroorganizmima. Za razliku od nje, dr Sebi smatra da je osnovni uzrok i okidač pojave raznih poremećaja i bolesti - sluz, odnosno njen višak u telu.

Prema njegovom tumačenju, bolest je zapravo rezultat akumulacije ovog toksina koji se nakuplja u telu, a ne izbacuje napolje.

Dr Sebi je smatrao da je veliki problem savremenog društva ishrana bazirana na skrobu te životinjski proizvodi, koji zakiseljuju organizam. U kiselom organizmu stvara se toksična sluz.

Ona usporava i zapušava telesne rupe, a to vodi do upale. Dr. Sebi je tako tvrdio da se bolest može razviti samo u organizmu s kiselom pH-vrednošću. Ako je stanje organizma alkalno, nema upalnih procesa i osoba je zdrava i vitalna.

Stoga je prvi korak koji vodi prema zdravlju dijeta s alkalnim namirnicama, ali Dr. Sebi u svojim radovima savetuje i korak dalje, a to je post. Kao primer navodi Isusa, koji je postio punih 40 dana.

U načinu lečenja doktor Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.