Samo 1 kašičica ovog semena pomaže da brzo izgubite kilograme: prirodan trik za zdravo mršavljenje i dobar metabolizam

Seme koje se vekovima koristi u prirodnoj medicini - dobro za zdravlje, čudesno za mršavljenje!

Crni kim se vekovima koristi u alternativnoj medicini ta regulisanje dijabetesa i kao prirodna pomoć kod artritisa, a mnogi stručnjaci ističu da pomaže i u procesu mršavljenja, piše Lovesensa.

Prema islamskom verovanju, prorok Muhamed je isticao da crni kim pomaže kod svih vrsta oboljenja, osim smrti. Danas se crni kim najčešće koristi u vidu ulja koje sadrži fitohemikalije, uključujući fitosterole. Ova jedinjenja imaju brojen benefite po zdravlje, a naročito pozitivno utiču na proces mršavljenja.

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeMoj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeImajte na umu da mi u sebi već imamo i posedujemo svoju savršenu figuru... Potrebno je samo da se oslobodimo pogrešnih uverenja…

Kako seme crnog kima pomaže da izgubimo višak kilograma?

Osdređena istraživanja pokazuju da sastav semena crnog kima utiče na specifične gene koji kontrolišu apetit i podstiču sagorevanje masnih naslaga.

Istraživanje sprovedeno na preko 700 osoba sa viškom kilograma pokazalo je da crni kim pomaže da izgubite 3 kg za oko 6 nedelja. Ukoliko se kombinuje sa izbalansiranom i niskokaloričnom ishranom, crni kim će dati još bolje rezultate. Najčešće se u cilju mršavljenja crni kim koristi u vidu praha ili ulja.

Potrebna su dodatna istraživanja kako bi se tačno utvrdio dejstvo crnog kima na telesnu masu, ali je sigurno da je ova biljka sjajna za podsticaj metabolizma i da može dati dobre rezultate u kombinaciji sa zdravom ishranom.

Ovo seme ima brojne pozitivne efekte na zdravlje, a naročito se preporučuje kod očuvanja zdravlja kardiovaskularnog sistema i regulianja nivoa šećera u krvi.

Neverovatno naučno otkriće za mršavljenje: ako uveče popijete ovaj napitak, kilogrami će početi da se topeNeverovatno naučno otkriće za mršavljenje: ako uveče popijete ovaj napitak, kilogrami će početi da se topeNauka je dokazala da čaša ovog napitka sprečava stvaranje masnih ćelija, a preporučuje se da se pije tokom noći!

Ipak, crni kim može biti štetan po zdravlje bubrega, jetre, može izazvati mučninu, ako ga pravilno ne dozirate.

Dnevna dozvoljena doza crnog kim za mršavljenje jeste 1 do 3 g praha crnog kima dnevno ili 3 do 5 ml ulja crnog kiam na dan.

Ova doza je sasvim dovoljna i za bolju prevenciju bolesti srca, regulisanje šećera i očuvanje dobrog nivoa holesterola.

Napomena: Pre upotrebe crnog kima razgovarajte sa izabranim lekarom koji je upućen u vaše zdravstveno stanje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.