Čarobni napitak koji pomaže kod raznih bolesti: napravite srebrnu vodu u kućnoj režiji

Srebrna voda je najjači prirodni antibiotik, a neka istraživanja pokazuju da pomaže i u borbi protiv kancera. S obzirom na to da je ovaj čarobrni napitak skup, predlažemo da ga napravite kod kuće, a evo i kako...

Lekari preporučuju srebrnu vodu iz više razloga: za prevenciju gripa, bolesti organa za varenje, infekcije uva, nosa i grla, lečenje alergija... Postupak pravljenja ove čarobne vode nije komplikovan i možete ga izvesti kod kuće, jedino što morate pažljivo pratiti uputstva.

VIŠE: Kako da pravilno pijemo vodu: 10 zlatnih ajurvedskih pravila

Potrebni materijal: baterije (12 volti), žica od čistog srebra (oznaka čistoće .999), voda i tegla.

Postupak: Čistu toplu vodu stavite u teglu. Najbolje je staviti destilovanu vodu, iako će se možda duže praviti na ovaj način bićete sigurni da ste napravili pravu srebrnu vodu koju možete svaki dan da pijete ili da čuvate u flaši za neke prilike ili čak pokloniti. Baterije od 12 volti spojite i priključite na kleme koje će proizvoditi struju do tegle. U teglu postavite srebrnu žicu i pričvrstite je klemom. Pazite da kleme ne budu u vodi.

Pratite detaljna uputstva iz snimka kako bi što lakše spremili srebrni napitak. Kada primetite da se voda blago zamutila, kao da ste dodali par kapi mleka, spremna je za upotrebu.

Izvor: Lisa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.