Buđenje životne sile

Kada demistifikujemo shvatanje energije i kada naučimo da vladamo svojim umom, naučićemo da vladamo i svojim životom.

Kako opisujete ljubav? Kao žmarce koji vas podilaze? Kao energiju koja vas podiže? Kao dobro osećanje koje traje? Nije lako? I za svakog od nas je drugačije. A možda je i nemoguće opisati nešto tako moćno kao ljubav. Prema drugom biću, prema sebi, prema životu.

Ta snaga koju osetite kada se otvorite, kada raširite srce da prima i da daje, kada ne čujete lažni identitet u svom telu već verujete struji koja aktivira sve organe, ubrzava misli, pokreće ideje, stvara mogućnosti - to je energija koja struji, razbija blokade i podseća vas da ste deo mnogo veće celine i svaki vaš treptaj ima svrhu postojanja.

"Moj učitelj mi je opisao to na sledeći način: kada vidite baštensko crevo u bašti, ono je savijeno, ali kada pustite vodu, ono počinje da se nekontrolisano pomera. Tu je čep vazduha, i dok ga voda ne probije, vijuga. Kada prođe voda, ono je glatko i smireno...", u razgovoru o energiji i energetskim tretmanima opisuje mi ovu metaforu Mirjana Milićević Tikvarević, instruktor Tai Chi-a i Qi Gong-a, osnivač Holističkog centra Polje, praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja trećeg stepena sa dugogodišnjim iskustvom i radom u oblasti energetskih tretmana.

"To se dešava i u telu - osećate kako energija traži prolaz, kako želi da vam pomogne, da otkloni čep stvoren usled pritiska, bolesti, loših misli koje ne kontrolišemo, nevaljalog ega koji nam stalno priča da smo nezadovoljni", kaže Mirjana, blago i s mirom, baš kao što joj i samo ime kaže. Zanemarimo sve fizičke manifestacije strujanja energije vašim telom koje osetite na tretmanima koje izaberete, ono što jeste neprocenjivo jeste saznanje i iskustvo koje vas zaista promeni kroz susret sa energijom života koja poseduje svoju inteligenciju, koja leči ono što vama treba a ne ono što ste umislili.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.