Buđenje vitalne sile

Naučite praktičnu primenu svojih energetskih potencijala.

Holistički program pod nazivom "Budjenje vitalne sile" je seminar na kojem ćete na jednostavan način osvestiti svoje neograničene potencijale i naučiti praktičnu primenu svojih energetskih potencijala, u cilju samoisceljenja i isceljenja svojih bližnjih.

Seminar se održava 24. novembra 2013. godine od 11 do 18 h u Holističkom centru Polje, u Beogradu.

Ovaj trodelni program će vas na jednostavan, jasan i praktičan način naučiti da suštinski spoznate značaj energije u svom životu, da osvestite moć misli i njihov uticaj na vaše fizičko ali i energetsko telo i da probudite biokosmičku silu u sebi kojom ćete moći da iscelite sebe ali i svoje bližnje.

Brojne jednostavne činjenice oko nas imaju fundamentalni značaj za naše postojanje, ali često toga nismo svesni. Kada demistifikujemo energetske tehnike i kada naučimo da vladamo svojim umom, naučićemo da vladamo i svojim životom. Aktiviranjem svojih sopstvenih, neograničenih sposobnosti preuzimamo kontrolu nad svojim zdravljem, mentalnim i fizičkim stanjem i što je najvažnije - dobijamo ključ za unutrašnji mir, koji je od presudne važnosti za sreću i blagostanje.

Prvi deo: "Sve je energija"

Osvešćivanje energetskog potencijala osobe i neograničenih moći kojih nisu svesni. Šta je zapravo energija, upravljanje energijom, osvešćivanje postojanja i značaja sopstvene vitalne sile u telu

Drugi deo: "Pobeda ega"

Delovanje misli i emocija na naše fizičko telo, osvešćivanje okidača stresa i njihovo uklanjanje. Disanje kao način da se telo i um umire i održavaju u stanju harmonije.

Treći deo: "Praktična primena energetskog potencijala"

Praktična primena sopstvenog energetskog potencijala u cilju postizanja harmonije na svim nivoima, a samim tim i isceljenja sebe i svojih bližnjih.

Program vodi Mirjana Milićević Tikvarević, instruktor Tai Chi-a i Qi Gong-a, osnivač Holističkog Centra Polje, praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja trećeg stepena sa dugogodišnjim iskustvom i radom u oblasti energetskih tretmana. Više informacija možete dobiti na broj telefona +381 65 3594-366 ili e-mail: info@polje.rs.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.