Buđenje lične biokosmičke sile

Jačanje kundalini energije izaziva vidno povećanje kapaciteta opšte energije u organizmu, primetno i brzo jača imuni sistem.

Kundalini je duhovna energija koja "spava" u svakom čoveku, u oblasti prve čakre Muladhare. To je snaga koja je po svojoj prirodi spiralna i savijena je tri i po puta u obliku prstena, i tako miruje sve dok je ne probudimo. Kada se kundalini budi, kreće se uzduž energetskog kanala koji protiče kroz kičmeni stub od trtične kosti do glave i na svom putu kroz energetski kanal prolazi kroz čakre kako bi dosegla sedmu - Krunsku čakru.

Kundalini je po svojoj prirodi energija koja prepoznaje sve naše energetske (emotivne, mentalne, ali i fizičke) blokade i ima tu sposobnost da ih razbija i pravi svojevrsno čišćenje. Kako se ova energija uzdiže kroz energetski kanal, čovek tako i postaje srećniji, zadovoljniji, uravnoteženiji i zdraviji u svakom smislu. Njenim podizanjem ka gornjim čakrama intelektualne sposobnosti dolaze do izražaja, poboljšavaju se memorija i koncentracija, kao i snaga volje. Krajnji cilj kundalini energije je da se dostigne stanje čiste svesti, odnosno prosvetljenje. Sve sumnje i strahovi ostaju daleko iza nas kada dopustimo ovoj energiji, koja je po svojoj prirodi božanska, da deluje u nama.

O kundalini energiji i načinu njenog buđenja Margarita Milenković, reiki učitelj, za koju s pravom možemo da kažemo da je oličenje ostvarene i produhovljene osobe koja oko sebe emituje pozitivnu energiju i svojom blagošću i nežnošću čini da se u njenom prisustvu svako oseća prihvaćeno, nam priča sledeće: "Možemo reći da je kundalini najsnažnija fundamentalna energija Vaseljene. Probuđena kundalini energija uspostavlja konekciju s kosmičkom božanskom svešću, koja postoji u obliku sveprodirućih ultra tankih vibracija, koje ispunjavaju sve vidljivo i nevidljivo u svemiru."

Ovu izvanrednu moć poseduje svaki čovek, ali je nažalost retki koriste. Kada se kundalini energija probudi ona čini da se osećamo življima nego inače i unosi poletnost u naše telo i svest. Kundalini je uvek prisutna, ona napaja čitavu energetsku strukturu ljudskog bića i tera životnu snagu da neprestano cirkuliše. "Pun potencijal kundalini energije je nedosežno ogroman i njena specifičnost se prikazuje i u tome da se protičući kroz kanal uzduž kičmenog stuba intenzivno napaja individualnošću ljudskog bića. Kod svake pojedinačne osobe ona uplovljava odozdo kao snaga koja vlada uopštenim karakteristikama, a gore se oslobađa kao individualna snaga ljudskog bića, koja u sebi nosi pečat njegovih ličnih kvaliteta i temperamenta."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.