OVO JE KOREN SVIH BOLESTI! Samo vi možete da je sprečite: Najviše stradaju jetra, srce i bubrezi

Najviše pogađaju žene - 1 stvar je okidač za sve bolesti!

Prema kineskoj prirodnoj medicini, još od drevne Koine, smatra se da emocije snažno utiču na ljudsko telo.

Kao uzrok svih oboljenja prvo se sagledavaju emocije, a za različite organe vezane su i različite negativne emocije. Na primer, pluća se povezuju sa tugom, jetra a besom, bubrezi sa pojačanim strahom, a stomak sa brigama i tako dalje.

Kineski prirodni lekari ističu da svaki organ ima svoj energetski put i da do njega putem kjrvi putuje moćna i pozitivna či energija.

Pročitajte još:

Svaka reč i misao mogu promeniti vaše ćelije i DNK: evo šta najviše ugrožava ZDRAVLJE

Ako ovo radite, to će značajno oštetiti vaš DNK: evo koje osobe imaju rizik za ozbiljna oboljena

Kako da potpuno obnovite zdravlje u bilo kojem životnom dobu: tajna dugovečnosti i popravljanje DNK

Bubrezi su jedan od najvažnijih organa u napšem telu prema kineskoj medicini - predstavljaju osnovu jin i jang energije i najvažniji energetski centar našeg tela. Povezani su sa koštanim sistemom, sluhom i strahovima. Detoksikacija bubrega i njihovo isceljenje pozitivno će uticati nas ceo organizam.

Jetra je povezana sa krvlju i ona je najvažniji organ za detoksikaciju i čišćenje organizma od toksina. Skriveni simptomi poremećaja jetre najčešće se prikazuju kao svrab, glavobolja i vrtoglavica. Jedna od najvažnijih funkcija jetre jeste da obezbedi neprekidan proitok energije kroz naše telo. Na jetru negativno utiču stres i pritisak, a dobar efekat na njeno zdravlje ima mirna energija.

Bes, razdražljivost, tvrdoglavost, anskioznost, osećaj gorčine i pojačano nasilje mogu uzrokovati depresiju, probleme sa jetrom, mentrualne tegobe, napetost, alergije ukočenost i bolovi u leđima i vratu.

Ako se ove emocije ne izraze, ne kanališu pravovremeno, učestale su i ostaju potisnute, dolazi do disharmonije u celom organizmu i negativnih promena u mentalnom i psihičkom zdravlju.

Emocije su u stanju da izazovu različita oboljenja, a najčešće "udaraju" na najosetljivije mesto i izazivaju disfunkciju. Ovakva oboljenja nazivamo psihosomatske bolesti ili bolesti duše.

Psihosomatske bolesti se češće pojavljuju kod žena u odnosu na muškarce. One se mogu definisati kao bolesti nastale kao reakija na stres i ostavljaju defekte na fizičkim organima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.