Biljka bogova - neverovatno lekovita i snažna u borbi protiv bolesti: 10 tegoba koje leči moćna guduči

Nektar bogova - ova biljka ima neverovatan uticaj na zdravlje organizma!

U ajurvedskoj medicini biljka guduči smatra se jednom od tri "amrit biljke". Amrit znači nektar bogova, a upravo takve kvalitete ima ova biljka puzavica.

Biljka guduči opširno je opisana u ajurvedskoj literaturi, a naučne studije takođe ocenjuju i potvrđuju njena korisna svojstva. Spisak nije mali:

Jača imunitet

Guduchi daruje dugovečnost, poboljšava pamćenje, održava zdravlje i mladost, aktivira imuni sistem tela i podstiče vitalnost.

Napravite moćan prirodni lek od ČUVARKUĆE: uništava opasnu bakteriju u želucu, sprečava nadimanje i čuva zdravlje stomaka (RECEPT)Napravite moćan prirodni lek od ČUVARKUĆE: uništava opasnu bakteriju u želucu, sprečava nadimanje i čuva zdravlje stomaka (RECEPT)Ako imate gastritis, bolove u želucu ili nadimanje - napravite moćan prirodni lek od čuvarkuće!

Uklanja toksine

Osim što pomaže telu da se oslobodi otrovnih materija, poboljšava ten i sjaj kože. Osobe koje pate od kožnih tegoba često primenjuju biljno ulje guduchi na zahvaćena područja. Takođe je popularan losion za kožu koji sadrži biljku guduchi jer poboljšava ten i kompletno zdravlje kože.

Delotvorna je za infekcije disajnih puteva

Tradicionalno se koristi za lečenje bolesti kao što su bronhitis i hronični kašalj, smiruje sluznicu disajnog sistema i pomaže u borbi protiv astme.

Osnažuje rad jetre

Guduchi ima sposobnost pročićavanja jetre i pomaže u njenom pravilnom funkcionisanju, takođe može delovati kao lek za masnu jetru. Jedna od najvećih dobrobiti guduchija jeste da podstiče obnavljanje oštećenog tkiva jetre.

Poboljšava probavu

Odlična je za jačanje probavnog sistema i protiv prevelike kiselosti, kolitisa, gubitka apetita, bolova u stomaku, preterane žeđi i povraćanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.