Balkanske cvetne esencije: kosovski božur razvija zdravu duhovnost

Esencija kosovskog crvenog božura doprinosi razvoju duhovnosti, ona od jagode budi samopouzdanje, a od zove vraća energiju i snagu. To su samo neke od blagodeti floriterapije, podvrste homeopatije koja harmonizuje naše vibracije.

U svetu je poslednjih godina upotreba cvetnih esencija veoma rasprostranjena, jer је koristi sve veći broj lekara, psihologa i terapeuta. Od Aljaske do Indije, od Kalifornije do Arizone, Francuske i Australije, otkriveno je stotine novih cvetova izvanredne terapeutske moći i svaki odiše energijom prostora odakle potiče.

Polazeći od predpostavke da su nama na ovom podneblju najkompatibilnije po svojoj energetskoj vibraciji i lekovitom delovanju endogene biljke Balkana, Udruženje za promociju floriterapije L.A.T.I.C.E iz Beograda kreiralo je prvu liniju balkanskih cvetnih esencija. Šta one predstavljaju i kako deluju na naše emocije otkriva floriterapeut Mina Merička Nevoljica, član Udruženja L.A.T.I.C.E.

"Sve što postoji ima određenu energiju i vibraciju koja vibrira prema određenoj frekvenciji, a naš energetski sistem, emocije, misli, osobnost imaju svoju jedinstvenu frekvenciju. Tako negativne emocije uzrokuju snižavanje frekvencija energetskog polja, a ljubav, radost i druge pozitivne emocije povećavaju frekvenciju energetskog tela. Tako floriterapija predstavlja blag, prirodan, komplementaran (dodatni) način lečenja korišćenjemesencija od specijalno izabranog cveća," objašnjava naša sagovornica.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.