Bahove kapi: holistički tretman za otklanjanje emocionalnih blokada

Žene vekovima prolaze kroz unutrašnje emotivne bure. Srećom sada priroda može da nam pomogne. Kombinovanjem astrologije i Bahovih kapi možemo osvestiti i najdublje slojeve svoje duše i pomoći sebi da živimo život kakav želimo, a ne kakav moramo...

"Bahove kapi su vrlo jednostavne za korišćenje", kaže Biljana Rakočević, diplomirani hemičar i lincencirani Bahiv praktičar, floriterapeut i astrolog.

"Njihova primena ne isključuje upotrebu drugih lekova i nema kontraindikacija, pa ih možemo koristiti uz svaku drugu vrstu terapije. Nisu osetljive na spoljašnje uticaje, na primer, zračenje mobilnog telefona i ne možete se predozirati. Mogu ih koristiti bebe, trudnice, stari i bolesni ljudi, dajemo ih osobama u nesvesti, biljkama i životinjama. Ne morate verovati u njihovo dejstvo jer su efikasne i kada ih dajemo onima koji nemaju svest o njima, a to su bebe, ljudi u nesvesti, životinje i biljke".

Minimalna doza preparata je četiri puta po četiri kapi ispod jezika. Na ovaj način se u dužem vremenskom periodu tretiraju hronični problemi, nešto što dugo muči osobu i sa čime se teško nosi. Kada je potrebno razrešiti neko prolazno raspoloženje ili urgentnu situaciju, odgovarajući preparat može se uzimati na svakih pet minuta po četiri kapi ispod jezika, sve dok ne nastupi olakšanje (ovo je urgentna doza).

Preparati se mogu uzimati oralno ili spolja, preko kože. "U flašici može biti do sedam preparata, odnosno onoliko koliko je potrebno da pokrijemo sve vidljive aspekte trenutnog stanja klijenta", kaže Biljana. Bahovim preparatima mogu se tretirati životinje i biljke tako što se životinjama dodaju u vodu za piće, a kod biljaka u vodu za zalivanje ili prskanje.

Bahove kapi su prirodni preparati napravljeni od samoniklih, neotrovnih i nejestivih biljaka koje imaju sposobnost da deluju na naše emocije. Jedan preparat je napravljen od izvorske vode metodom osunčavanja. Emotivno-mentalna neravnoteža otvara sklonost ka bolestima, a ukoliko se osoba duže nalazi u stanju neravnoteže, bolest se, nažalost, i materijalizuje.

Kapi su prvenstveno namenjene uspostavljanju te emotivno-mentalne ravnoteže i imaju sposobnost da nas vrate u stanje balansa, a iskustvo govori da se sa uspostavljanjem ravnoteže na tom nivou povlače i fizički simptomi bolesti. Ovo važi i za probleme sa hormonalnom neravnotežom. Uspostavljanje hormonalnog balansa posledica je novouspostavljene emotivno-mentalne ravnoteže uz podršku Bahovih kapi koje vam prepisuje Bahov praktičar - obučena osoba sa kojom razgovarate prvenstveno o svom emotivnom stanju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.