Alergija je posledica neravnoteže

Da li se sa prolećem bude i vaše alergije? Još ne znamo zašto se imunološki sistem okreće protiv nas i napada bezopasne materije iz okoline kao da su nam najveći neprijatelji. No, alergije možemo da lečimo delovanjem na celokupnu energiju našeg tela.

Proleće je u vazduhu. Međutim, za neke od nas svaki dah je loš podsetnik na to godišnje doba. Jeste li i vi među onima koji pate od alergija i svake godine s buđenjem proleća ponovo muku muče? Ili imate još manje sreće, pa vaše alergije nisu sezonske nego konstantno reagujete na hranu, prašinu, životinjske dlake? Sve je više obolelih od alergija, a naučnici i dalje raspravljaju o tome zašto se naš imunološki sistem sve češće okreće protiv nas i bezopasne materije iz okoline napada kao da su nam najveći neprijatelji. Istovremeno, medicina traži sve sofisticiranije načine na koje bismo lakše podnosili neprijatne tegobe, ali za sada samo potiskuje simptome, nemoćna da pronađe i ukloni uzroke te zdravstvene enigme. Umesto da privremeno potiskujemo reakcije svog odbrambenog sistema kortikosteroidima i drugim hemijskim supstancama, odgovor na alergije možemo da potražimo i u shvatanju svog tela na celovit način. Ako se rukovodimo pravilima komplementarne medicine, alergija je samo znak da je došlo do poremećaja na energetskom nivou našeg organizma, a ona obuhvata emocije i misli podjednako kao i telo. Ti poremećaji nastaju tokom dužeg perioda i utiču na ceo naš sistem, a alergija koja se manifestuje, za ovaj sistem samo je vrh ledene sante. Zato treba delovati na energetsku vibraciju.

Vibracije tela

Donosimo dva pristupa koja upravo tako deluju na alergije, a reč je o biorezonantnoj terapiji i homeopatiji. Obe metode očitavaju vibracije našeg tela, prepoznaju energetske poremećaje i potom, svaka na svoj način, energetsko stanje vraćaju u ravnotežu, čime nestaju i simptomi. Drugim rečima, u centru  pažnje nisu simptomi, već poremećaji u ukupnoj energiji. Biorezonanca je manje poznat dijagnostički i terapeutski postupak i iako se svrstava u područje komplementarne medicine, zapravo se temelji na naučnim dostignućima iz oblasti biofizike. U drugim područjima ta saznanja dovela su do velikih otkrića, ali u medicini još nisu sasvim iskorišćena. Uz pomoć posebnog uređaja koji očitava energetske vibracije svakog našeg organa, terapeut koji koristi tu tehniku najpre može da pronađe odstupanja u njihovom radu, a zatim, prema istom principu, da otkrije da li neki od njih reaguje negativno na neku materiju. Kako se to događa? Da bismo to razumeli, moramo da znamo da svaka materija, pa tako i naša tkiva, vibrira određenom frekvencijom. Materija nije ništa drugo nego zgusnuta energija. Skup takve materije, kao što su tkiva, odašilje određen, samo za nju specifičan spektar elektromagnetskog zračenja. Ono je svojevrsni fizikalni kod. Ta frekvencija, međutim, može biti poremećena delovanjem virusa i bakterija, koji takođe imaju svoju frekvenciju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.