5 prirodnih načina da smanjite apetit i ubrzate metabolizam: lista nemirnica koje podstiču mršavljenje

5 namirnica koje regulišu apetit, ubrzavaju metabolizam i skidaju kilograme - jedna od njih je i kafa!

Određeni nutricionisti u cilju regulisanja telesne težine preporučuju povremeni post. Međutim, ponekad je teško odoleti iskušenjima i kpontrolisati sebe kada je u pitanju određena hrana, naročito potreba za slatkišima i šećerom.

Povremeni post podrazumeva izgladnjivanje, već izbacivanje iz ishrane namirnica koje ne sadrže hranljive sastojke, već dodatne kalorije, štetne masti, beli šećer i aditive u cilju detoksikacije organizma i gubitka viška kilograma.

Ova hrana usporava vaš metabolizam: evo šta treba da izbacite iz jelovnika već danasOva hrana usporava vaš metabolizam: evo šta treba da izbacite iz jelovnika već danasNamirnice koje su često glavni sastojak naših omiljenih jela mogu usporiti naš metabolizam i uzrokovati višak kilograma! Kako bi…

Ako tokom povremenog posta ili dijete osetite glad, važno je da ne posežete za slatkišima i grickalicama, već da konzumirate namirnice koje smanjuju apetit i ubrzavaju metabolizam.

Pojačana potreba za hranom nije stalna, već se javlja u talasima. Zato ponekad možete samo sačekati da taj osećaj prođe.

Kada se telo navikne na nov način ishrane, počinje da rastvara masne naslage i osećaj gladi se smanjuje.

Predstavljamo vam 5 lako dostupnih namirnica koje smanjuju apetit i želju za nezdravom hranom:

1. Voda

Verovatno ste više puta čuli da je najbolje započeti dan čašom vode. Prvo, pomaže u sprečavanju dehidratacije, i drugo, smanjuje apetit. Takođe je korisno popiti čašu vode pre svakog obroka. Ako želite da ublažite grčeve u stomaku i nadimanje, možete konzumirati mineralnu vodu.

2. Cimet

Ovaj začin ne samo da suzbija glad, već podstiče detoksikaciju organizma, snižava šećer u krvi i ubrzava proces gubitka kilograma. Ovo su samo neke od zdravstvenih prednosti cimeta. Dodajte malo cimeta u čaj i dobićete ukusan i zdrav napitak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.