3 zdrave odluke koje treba da donesete već danas

Vrlo je jednostavno, treba samo da donesete čvrstu odluku da ćete od ovog trenutka promeniti svoje ponašanje.

Naučite da uživate u odmoru

Kako biste se prepustili odmoru i zaista uživali u njemu, organizujte se na poslu tako da ispunite sve obaveze i projekte na vreme i, samim tim, ostavite dovoljno prostora da budete rasterećeni. Kada odete na zasluženi odmor, što manje vremena provodite na društvenim mrežama i odvojite bar 20 minuta dnevno samo za sebe. Ne opterećujte se idejama o tome šta bi trebalo da uradite tokom praznika, jer na taj način stvarate bespotreban pritisak i stres, te, samim tim, smanjujete mogućnost opuštanja. Jedan dan pre povratka na posao posvetite relaksiranju, spavanju i pripremama za nove radne obaveze.

Eliminiše nečistoće iz tela: evo kako se pije lekovita zelena glina?Eliminiše nečistoće iz tela: evo kako se pije lekovita zelena glina?Tretman pijenja gline traje tri nedelje nakon čega se pauzira nedlju dana pa se tretman ponovi. Glina se ne priprema u metalnim…

Univerzalni simbol sreće

Osmeh je zajednički svim ljudima na svetu, a sa sobom nosi brojne dobrobiti. Ukoliko se osmehujete, daćete do znanja da ste pristupačna osoba kojoj se može verovati. Samim tim, lakše ćete da se povežete sa drugim ljudima jer delujete prijateljski. Takođe, kada se smejete, aktiviraju se mišići tela koji utiču na to da se osećate srećno. Kretanje tih mišića podstiče oslobađanje endorfina, koji doprinosi boljem raspoloženju. Dobra vest je da čak iako se ne osećate srećno, lučenje endorfina pokretanjem ovih mišića će pomoći da osetite radost. Smejanje podstiče cirkulaciju i snižava krvni pritisak, a takođe i podiže imuni sistem. Zato, smejte se što više!

3 načina da loš dan pretvorite u dobar: evo kako da pobedite neraspoloženje3 načina da loš dan pretvorite u dobar: evo kako da pobedite neraspoloženjeNegativno raspoloženje i loš dan pretvorićete u prijatan pomoću ovih jednostavnih saveta.

Očistite bubrege

Pored toga što podiže imunitet, laneno seme je odlično za čišćenje bubrega. Kašiku lanenog semena prokuvajte u čaši vode i pola čaše ovog preparata konzumirajte na svaka dva sata tokom tri dana. Kako bi preparat bio ukusniji, možete da dodate sok od limuna ili malo meda. Ukoliko vam ovo ne prija, vratite se dobro isprobanom čaju od uve.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.