15 NAJBOLJIH PRIRODNIH LEKOVA ZA JAČANJE IMUNITETA: Štite od virusa i gripa, leče organizam i neophodni su za zdravlje

Lista od 15 najboljih prirodnih lekova za poboljšanje imunog sistema!

U sezoni virusa, prehlada i gripa važno je da konzumiramo zdravu hranu, budemo aktivni i imamo kvalitetan san kako bi naš organizam mogao da se odbrani od infekcija i bakterija.

Tokom zimskog i jesenjeg perioda najčešće dolazi do pada imuniteta i tada je pravi trenutak da se okrenemo prirodi i njenim blagotvorinim isceljujućim mogućnostima. Postoje mnogobrojni prirodni lekovi za jačanje i uniteta i zdravlje organizma, počev od meda, kurkume, đumbira, pa sve do sirupa, raznih biljnih tinktura i čajeva.

Ovi prirodni lekovi ne mogu da spreče virus da uđe u vaše telo, ali mogu ojačati imunitet, smanjiti neprijatne simptome i pomoći organizmu da se lakše izbori sa oboljenjem.

Često zabporavljamo na to koliko postoji lako dostupnih i superzdravih namirnica oko nas. Zato vas sada podsećamo na prirodne lekove za jačanje imuniteta koje možda mnogi imaju već u svojoj kućnoj apoteci.

Ove lekove uzimajte uz konsultaciju sa lekarom koji je upućen u vaše zdravstveno stanje, jer nije svaki lek pogodan za svaku osobu.

Lista od 15 najboljih prirodnih lekova za poboljšanje imunog sistema:

Kliknite na sliku ili naslov i pročitajte o leku više i na koji način treba da ga koristite.

1.

Izazov za jačanje imuniteta: pojedite 1/2 kašičice ove namirnice svakog jutra i bićete zaštićeni od virusa i prehladaIzazov za jačanje imuniteta: pojedite 1/2 kašičice ove namirnice svakog jutra i bićete zaštićeni od virusa i prehladaImunitet izazov - ova namirnica je eliksir života i najbolji prirodni lek za jačanje imuniteta!

2.

Kako da poboljšate imuni sistem 1 čašom vodeKako da poboljšate imuni sistem 1 čašom vodeImunitet izazov - evo kako obična voda pomaže da ojačamo telo i zaštitimo zdravlje!

3.

Recept za najbolji čaj za jačanje imunitetaRecept za najbolji čaj za jačanje imuniteta1 šolja jača imunitet i štiti telo od virusa, gripa i prehlada - napravite ovaj superzdrav čaj!

4.

Napravite sirup protiv kašlja za bolji imunitet - narodni lekNapravite sirup protiv kašlja za bolji imunitet - narodni lekDomaći sirup protiv kašlja i za jačanje imuniteta!

5. 

Ovu hranu jedite što češće - odlična je za imunitetOvu hranu jedite što češće - odlična je za imunitetIzazov za imunitet - jedite namirnice koje sadrže ovo i zaštitite se od virusa!

6. 

Recept za domaći lek koji štiti telo od virusa, gripa i prehlade - pije se na prazan stomakRecept za domaći lek koji štiti telo od virusa, gripa i prehlade - pije se na prazan stomakIzazov za jačanje imuniteta - ovaj napitak jača vaš imunitet svakog jutra! Evo kako da ga napravite za 5 minuta...

7.

Recept za bogatu imunitet supu (sadrži vitamin C, vitamin D i cink)Recept za bogatu imunitet supu (sadrži vitamin C, vitamin D i cink)Lekovita domaća supa za jači imunitet - ručak pun vitamina i minerala!

8.

3 začina koji jačaju imunitet bolje od lekova3 začina koji jačaju imunitet bolje od lekova3 lekovita začina - koristite ih svakog dana u sezoni virusa, gripa i prehlada!

9.

Ova namirnica je prirodni antibiotik i svi treba da je imamo u kućiOva namirnica je prirodni antibiotik i svi treba da je imamo u kućiImunitet izazov - prirodni lek koji su koristili stari Egipćani! Najbolje za jačanje imuniteta i sprečavanje virusa i prehlada.

10.

Lako se pravi - Vitaminska bomba za imunitet Lako se pravi - Vitaminska bomba za imunitet Imunitet izazaov - ovaj recept zovu imunitet bomba, a doboljna je 1 kašičica svakog jutra!

11. 

Ova vežba od 5 minuta pomaže da sačuvate zdravljeOva vežba od 5 minuta pomaže da sačuvate zdravljePostanite imuni na stres kako biste u periodu virusa, prehlada i gripa mogli da očuvate i ojčate svoj imuni sistem!

12.

Prirodni lek sa belim lukom za jači imunitet (RECEPT)Prirodni lek sa belim lukom za jači imunitet (RECEPT)Prirodni domaći lek za jačanje imuniteta - glavni sastojak je beli luk!

13.

5 joga vežbi za bolji imunitet5 joga vežbi za bolji imunitetImunitet izazov 3. dan! Saznajte koje joga vežbe pomažu da ojačate imunitet i sačuvate organizam od gripa, virusa i prehlade...

14.

Napravite lekoviti čaj i sirup od lovorovog listaNapravite lekoviti čaj i sirup od lovorovog listaČišćenje pluća i jačanje imuniteta nam je najvažnije u periodu virusa i prehlada - recept za lekoviti sirup i čaj od lovora!

15.

Stari recept za jačanje imuniteta, bolje gvožđe i krvnu slikuStari recept za jačanje imuniteta, bolje gvožđe i krvnu slikuPrirodni lek od 4 sastojka za jačanje imuniteta, lečenje anemije i bolje stanje gvožđa u krvi - evo kako da ga sami napravite!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.