10 stvari koje vam mogu pomoći da se oslobodite bolesti

10 stvari koje pomažu da se oslobodimo bolesti i ponovo budemo zdravi i srećni!

10 stvari koje vam mogu pomoći da shvatite, prihvatite i čak odbacite svoju bolest:

1. Važno je da prvo prihvatite svoju bolest, bez obzira koliko ste je mrzili u početku. Važno joj se zahvaliti jer vam je zaista priskočila u pomoć i želi da vam kaže nešto važno.

2. Zatim identifikujte destruktivne emocije koje najčešće doživljavate. To mogu biti strah, bes, ljutnja, tuga, krivica, apatija, lenjost, ljubomora ili stres uopšte. Takođe,može biti mešavina različitih emocija.

Koje emocije stvaraju rizik za 4 ozbiljna oboljenja: nemački psihoterapeut otkriva kako bolest nastaje iz dušeKoje emocije stvaraju rizik za 4 ozbiljna oboljenja: nemački psihoterapeut otkriva kako bolest nastaje iz dušeBolest nam ukazuje na skrivene poruke naše duše koje bismo trebali "iščitati".

3. Svaki put kada dođe do ove određene emocije, pažljivo je posmatrajte. Obratite pažnju na to koje životne okolnosti evociraju ovu emociju i razmislite kako biste mogli svesno da promenite svoje odgovore.

4. Emocije su naš um. Miran um nema negativnih osećanja. Posvetite više vremena sebi, meditirajte, pokušajte da pronađete mir.

5. Analizirajte svoje životne obrasce - da li igrate ulogu žrtve ili diktatora, da li preuzimate nepotrebnu odgovornost? Da li ste zadovoljni životom, da li ste često tužni?

Prvi znak bolesti je loše raspoloženje, zato pokušajte da pronađete što više radosti u stvarima ... To mogu biti male stvari koje će vam na trenutak osmehnuti lice.

6. Analizirajte drvo svojih predaka. Setite se deke i bake. Koje karmičke lekcije vam donosi porodica? Iako ste u porodici možda dobili raznq destruktivna uverenja koja sada obrađujete, ne zaboravite da odate počast svojim precima i zahvalite im se za njihov život.

7. Počnite da se pridržavate zakona Univerzuma. Uživajte u zdravoj hrani, poštujte sva živa bića. Budite zahvalan.

Kako se negativne emocije pretvaraju u bolest: duša nam prva šalje signale za oboljenjeKako se negativne emocije pretvaraju u bolest: duša nam prva šalje signale za oboljenjeNaš imunitet je prirodno stabilan i jak i on stalno otklanja biološke uzroke neravnoteže i začetke oboljenja. Imunitet je taj…

8. Pažljivo postupajte sa svojim telom. Vaše telo je vaš najbolji učitelj i govori vam kako da živite pravilno, a da ne nanesete štetu sebi ili drugima.

9. Naučite oprostiti, naučite biti zdrav egoista, naučite uživati u životu i preuzimajte odgovornost za to! Prestanite da živite u prošlosti, suzdržite se od uvreda i prestanite da kontrolišete svoj život.

10. Otkrijte u sebi neiscrpnu božansku životnu energiju koja može izlečiti vašu bolest.

Zapamtite: Bolest je odgovor tela na destruktivni stres koji sami izazivamo.

Izvor: Sensa.si

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.