Vežbe za brzo jačanje imuniteta: joga poze za zdravlje koje mogu da vežbaju potpuni početnici (VIDEO)

Kratak čas joge za znatno jači imunitet - savršeno za početnike!

Kundalini joga predstavlja kombinaciju vežbi, opuštajuće muzike, mantri i poza, a njena misija je buđenje uspavane kundalini, stvaralačke energije i očuvanje zdravlja nervnog sistema, odnosno balansa u duši, piše Lovesensa.

Kada u našoj duši vlada mir i naše telo je stabilno, postojano i spremno da se odbrani i bori sa oboljenjima.

Zdrava i izbalansirana ishrana i redovna, ali umerena fizička aktivnost pouzdano su najbolji načini da ojačate imunitet i očuvate zdravlje organizma.

Šta se događa kada probudimo energiju kundalini: ovo je istinsko učenje tantreŠta se događa kada probudimo energiju kundalini: ovo je istinsko učenje tantreTantra posmatra Univerzum kao manifestaciju čiste svesti!

Joga je nekada bila tejhnika koja se prenosila sa učitelja na učenike u cilju opuštanja, a u savremenom svetu mnogi naučnici počeli su da istražuju njene blagodati. Osim što iskustvo pokazuje da je joga jedinstvena tehnika relaksacije i oslobađanja od stresa, naučno je dokazano da ima brojne dobrobiti po zdravlje srca, nervnog sistema, mozga i očuvanje neophodne ravnoteže u telu.

U izazovnom periodu koje nas podseća da je zdravlje oduvek bilo i biće broj 1 na listi životnih priroiteta, treba više da se posvetimo očuvanju i podsticanju imunog sistema.

Predlažemo vam da šetate prirodom, jedete namirnice bogate vitaminima, mineralima, proteinima i vlaknima, ali i da vežbate jogu.

Predstavljamo kratak čas kundalini joge koji može pomoći da poboljšate imunitet i podstaknete telo da se zaštiti i lakše izbori sa oboljenjima razne vrste.

Pogledajte postupak u video prilogu. 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

12/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.