KAKO NAJLAKŠE DA SKINETE MASNE NASLAGE SA STOMAKA U MENOPAUZI: 3 lagane vežbe za mršavljenje koje možete da radite kod kuće

3 lagane pilates vežbe koje će pomoći da regulišete nivo hormona, ubrzate metabolizam i skinete masne naslage sa stomaka!

Tokom menopauze mnoge žene dobiju višak kilograma i masne naslage na stomaku. To se može dogoditi i damama koje su čitavog života bile vitke i imale zategnut stomak.

Postoje dva uzroka za taloženje masnih naslaga tokom menopauze: promene u hormonima i usporavanje metabolizma.

Pročitajte još:

Samo 10 minuta dnevno: jednostavne pilates vežbe za mršavljenje u predelu stomaka (VIDEO)

Bez napora - vežbe za mršavljenje i zatezanje ruku: pilates trening od 15 minuta koji možete da radite kod kuće (VIDEO)

DOKAZANO JE! Ova vrsta joge skida kilograme i masne naslage (VIDEO)

Najdelotvorniji načini da izbegnete višak kilograma tokom menopauze jesu izbalansirana ishrana i umerena fizička aktivnost.

Potrudite se da svesno i sporo jedete. Podignite svest o svakoj namirnici koju konzumirate kako biste izbegli grickanje nezdravih namirnica između obroka (na primer, slatkiše, brza hrana, grickalice...)

U video prilogu pogledajte 3 lagane pilates vežbe koje će pomoći da regulišete nivo hormona, naročito lučenje kortizola (hormon stresa) i ubrzati vaš metabolizam na prirodan način.

Kliknite na 3:52 vreme na video prilogu i pogledajte super vežbe za mršavljenje, posebno u predelu stomaka, koje možete da radite kod kuće.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.