Vežbe koje čine da izgledate mršavije i izdužite telo: pilates trening koji možete da radite kod kuće (VIDEO)

Pilates tening koji pomaže da vaše telo izgleda vidno mršavije i zategnuto!

Pilates je vid fitnesa koji ima brojne benefiti po mentalno, fizičko zdravlje, držanje i izgled tela, piše Lovesensa.

Redovno praktikovanje pilatesa učiniće da zategnete i izdužite svoje mišiće, popravite liniju i naučite kako da pravilno dišete i istegnete telo. Takođe, pomaže da se opustite, ralaksirate i otklanja stres.

Vežbanjem pilatesa telo postaje oblikovano, a mišići vretenasti. Naročito je pogodan za sve one kojima ne prija ili iz zdravstvenih razloga ne mogu da praktikuju naporne kardio treninge.

3 pilates vežbe koje skidaju masne naslage sa struka i kukova: traju samo 6 minuta, a možete ih raditi kod kuće (VIDEO)3 pilates vežbe koje skidaju masne naslage sa struka i kukova: traju samo 6 minuta, a možete ih raditi kod kuće (VIDEO)Ako želite da budete vitki u struku i kukovima, praktikujte svakodnevno ovaj trening od samo 6 minuta.

Preporučujemo vam pilates trening od 20 minuta koji pomaže da izdužite telo i izgledate mršavije, a istovremeno da vaši mišići postanu jači i razvijeniji.

Ovaj trening možete praktikovati kod kuće, a razultati će najbrže biti vidljivi ako vežbate tri puta nedeljno.

Pogledajte video prilog! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.???????????????????????????????????????