Vežba koja najbrže skida masne naslage sa stomaka: jednostavna verzija trbušnjaka koju možete da radite kod kuće (VIDEO)

Jedna vežba najbolje skida masne naslage sa stomaka - počnite već danas da je radite!

Tokom treninga treba tačno izdvojiti vežbe koje će uticati na "kritično" područje vašeg tela koje želite da zategnete, piše Lovesensa.

Poznato je da su trbušnjaci vežba broj 1 za zatezanje stomaka, ali jedna varijanta ovih vežbi može učiniti da brže dođete do željenih rezultata.

Reč je o trbušnjacima sa opruženom nogom.

Lezite na leđa i noge skupite u kolenima, a ruke opružite iznad glave i spojite šake. Jednu nogu opružite, a zatim istovremeno podignite opruženu nogu i ruke. Pri svakom podizanju rukama dodirnite stopalo.

Japanski stručnjak za mršavljenje: ova vežba istezanja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmiJapanski stručnjak za mršavljenje: ova vežba istezanja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmiVežba koja pomaže kod bolova u leđima i u borbi protiv viška kilograma - možete sami da je radite kod kuće!

Ova vežba se praktikuje u pilatesu sa još jednom varijantom - tako što u rukama držite malu pilates loptu.

Ukoliko ne možete da dodirnete stopalo, nemojte previše da "vučete " i naprežete se. Polako se podižite i vremenom ćete uspeti da spojite stopalo i šake.

Nakon vežbanja sa jednom nogom, postupak ponovite sa drugom.

Ovakvi trbušnjaci pomažu da brže skinete masne naslage sa stomaka i struka, a u video prilogu pogledajte kako da ih ispravno i bezbedno radite.

Napomena: Ovu vežbu ne bi trebalo da praktikuju osobe koje imaju bolove u leđima!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.