VEŽBA DISANJA KOJA SAGOREVA KALORIJE: Radite je 10 minuta dnevno za ubrzanje metabolizma

Samo 10 minuta dnevno - ova vežba disanja ubrzava metabolizam i pomaže da lakše smršate!

Pravilno disanje aktivira metabolizam i podstiče harmoniju i balans u telu. Vežbe disanja mogu podstaći metabolizam da dobro funkcioniše i doprineti u sagorevanju masnih naslaga.

Ove vežbe disanja nisu magična formula za mršavljenje, jer bez izbalansirane ishrane i fizičke aktivnosti nije moguće skinuti višak kilograma. Ipak, vežbe pravilnog disanja, preciznije disanje dijafragmom, svakako su jedan od aktivatora metabolizma.

Pročitajte još:

Najjednostavnije vežbe za mršavljenje: rade se kod kuće, a najviše kilograma skida hodanje u mestu (VIDEO)

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenje

3 joga vežbe za uspešno mršavljenje: ovo su najbolji joga položaji za skidanje kilograma

Sa disanjem dijafragmom aktivira se veliki broj kupolastih mišića koji su smešteni ispod rebara. Njihova aktivnost podstiče potrošnju energije, a isporučeni dodatni kiseonik aktivira cirkulaciju krvi i optimizuje funkcije unutrašnjih organa i pozitivno utiče na metabolizam.

Ovo disanje možete vežbati stojeći, sedeći i ležeći .

Stavite dlanove na stomak (ispod rebara) i počnite da udišete stomakom i brojite do 8. Fokusirajte se na to kako se vaš stomak pomera sa svakim udahom i izdahom.

Udišući brojite do 8 i počnite polako da izdišete iz stomka isto brojeći polako do 8. Nakon izdaha izbrojite do 4 i ponovite postupak.

Samo 10 minuta ovog dijafragmičnog disanja dnevno imaće pozitivan efekat na vaše zdravlje, metabolizam i enegetski potencijal.

3 recepta sa cimetom za zdravo i brzo mršavljenje: evo kako da iskoristite moćan začin za topljenje masnih naslaga3 recepta sa cimetom za zdravo i brzo mršavljenje: evo kako da iskoristite moćan začin za topljenje masnih naslagaPoznato je da cimet ima odlična lekovita dejstva i da je začin broj jedan u svakoj dijeti i detoksikaciji, a evo kako da ga… JABUKA DIJETA - zdravo mršavljenje za samo nekoliko dana: evo kako da jedete ovu čudesnu voćku i skinete masne naslageJABUKA DIJETA - zdravo mršavljenje za samo nekoliko dana: evo kako da jedete ovu čudesnu voćku i skinete masne naslageKako jabuke pomažu da smršamo - odličan trik za zdravo gubljenje kilograma!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.