Danas je magičan dan - vlada energija bojeva 5-5: ako ovo uradite, privlačite veliku radost

Danas je 5.5. 2020. godine - očekuje nas divna energija magičnog niza brojeva 5-5!

Evo kako da privučete ostvarenje želja!

Danas je 5.5. 2020. godine - očekuje nas divna energija magičnog niza brojeva 5-5, piše Lovesensa.

Sada nije vreme da odustaneš, već da pronađeš i osetiš čaroliju slobode.

U periodu izolacije, dok smo bili distancirani od ostatka sveta, uspeli smo da se dublje povežemo sa sobom. Ta jedinstvena konekcija sa sopstvenim bićem, možda vam je otkrila neke nove smernice, tajne koje su dukoboko skrivene u predivnim delovima vaše duše ili nove talente i potencijale.

Sada smo u maju mesecu čiji je vladar broj 5 koji simbolizuje slobodu, energiju, avanturu i harizmu. Takva energija naročito će se osetiti kada dve petice ukrste svoje energetske snage - 5. maja!

Kako da steknete kristalnu viziju: potrebno je da napravite sledeća 3 korakaKako da steknete kristalnu viziju: potrebno je da napravite sledeća 3 korakaSvrha ovog teksta je upravo da vas podseti i usmeri na tri praktična koraka, bez kojih nije moguće proći kroz proces…

Petica predstavlja element vatre i otvora nas za promene i nove životne avanture. Maj je mesec koji simbolizuje cvetanje drveća, osećaj slobode, izlazak iz zone komfora i duhovno buđenje.

Magičan niz brojeva 5-5 donosi nam nove izazove, tumaranje po nepoznatom i period prilagođavanja. Ali ovo su sve dobre promene.

Mnogi će uspeti da ispune sopstvenu svrhu, mnogi će napredovati na polju karijere i pronaći nove i dobre putokaze ka ljubavi.

Pandemija korona virusa naučila nas je jednu važnu lekciju - da cenimo svaki dan kao jedan predivan i poseban život.

Moguće je da ćete pod energijom niza brojeva 5-5 završiti projekat na kojem odavno radite.

Feng šui - kako da privučete obilje do kraja 2020. godine: ove stvari donose novac, sreću i ljubav u domFeng šui - kako da privučete obilje do kraja 2020. godine: ove stvari donose novac, sreću i ljubav u domOvi predmeti privlače sreću, novac i ljubav u dom - feng šui tajne!

Za ovaj dan su povezani mnogi rituali emotivnog i duhovnog čišćenja. Počnite sa raspremanjem svog doma i oslobađanjem energetskog toka u svojoj kući tako što ćete nepotrebne stvari baciti.

Plešite, pišite, šetajte u prirodi, radite jogu, skuvajte omiljeno jelo - malim stvarima privucite radost.

Iskoristite najbolje moguće predivnu energiju koju vam donosi magični niz 5-5!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.