Šta će se desiti sa telom kad duša podigne vibracije

Kad ljudska duša podiže vibracije i teži svetu harmonije, ljubavi, empatije, duhovnosti, telo mora biti na visini zadatka...

Ušli smo u vreme nove evolucije: menjaju se vibracije, kako ljudske tako i planete Zemlje.

Svet koji nam je poznat brzo se menja, život je sve manje predvidiv, stara pravila kao da više ne važe.

Da li primećujete te promene? Imate li osećaj da se vreme ubrzava, da životni stavovi traže da se preispitaju, da naizgled živimo isto, a sve je drugačije?

Mnogo pametnji od nas tvrde da ljudska duša podiže svoje vibracije, da teži svetu harmonije, ljubavi, empatije, duhovnosti... Sve se to dešava brzo, a telo mora biti na visini zadatka kao nikada pre - lep, zdrav, čist, funkcionalan i siguran dom našeg unutrašnjeg bića. Bez toga ne možemo pratiti intenzivne energetske promene prirode koje su već u toku i bićemo van igre, van tog fascinantnog preobražaja, a data nam je ta privilegija da možemo biti njegovi svedoci.

5 bolnih znakova kojima vam duša pokazuje da je spremna za novi rast...

Ako želimo da se podignemo na sledeći stepenik svesnosti, pre svega se moramo zapitati: ŠTA JE S NAŠIM TELOM? Znamo li mi kako je ono? Imamo li vremena da oslušnemo njegov govor? Treba li mu nešto, da li je umorno, da li ga nešto muči? Taj unutrašnji dijalog je preko potreban i ako je iskren, uvek će nas odvesti do pravih odgovora.

Ono što je sigurno - biće vam potrebno više odmora , više vežbe, bolja ishrana. Preko vam je potreban i čistiji životni prostor, oslobađanje od toksičnih međuljudskih odnosa, a više nego ikada potrebno vam je izbacivanje iz organizma svih nagomilanih otrova - hemijskih i emocionalnih.

Ako prigrlite misao o svemu tome, ako slušate svoju intuiciju i glas svog tela, ako napravite male promene u životnom stilu, prigrlili ste ponovo prirodu i postali deo njenih radosnih promena.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.