Partnerska joga: ples emocija i erotske privlačnosti

Partnerska joga je spoj joge, partnerskih podrški i terapeutske masaže, i ima mnogobrojne povoljne efekte na telo. Odlična je osnova za svaku akrobatsku praksu, jer na bezbedan način uvodi u svet akrobatike, balansa i obrnutih položaja...

Partnerstvo je jedno od najvećih potreba ljudske duše. Postoji u svim vezama koje gradimo - ljubavi, braku, prijateljstvu, sa saradnicima... Potreba za pripadanjem jedan je od najvećih pokretača. Nažalost, često mešavina emocija i očekivanja ne stvara čvrstu vezu, već naprotiv - razočaranje. Šta je u osnovi partnerstva? Šta to u plesu emocija i erotske privlačnosti (ako pričamo o ljubavnom partnerstvu) prevagne da postanemo partneri ili neprijatelji koji se svađaju, ne razumeju i na kraju rastaju?

Ljubavni parovi u astrologiji: kako partnerova energija utiče na nas...

Kada smo zaljubljeni, kada nam je neko potreban, kada zavisimo od nečije pažnje i prisustva, mi smo najosetljiviji. Prepuštamo se i otkrivamo sa svim svojim nesavršenostima. Mi želimo potvrdu da smo dobri za onoga ko je nama najvažniji na svetu. A ona se prepoznaje kroz to: Da li si tu za mene kada mi trebaš?, Da li si emocionalno i fizički moj oslonac kao partner? Da li mi čuvaš leđa kada mi je to potrebno? Sigurnost je tajna kod uspešnog partnerstva. Poruka ljudske evolucije je da su opstali oni koji su imali podršku, bili čuvani, imali saveznike! Kome možete da se prepustite kada je teško i neizvesno, kada nemate, kada se plašite? Ukoliko neko nije tu za nas, ako nas kritikuje - naš mozak dobija poruku da smo odbijeni, da nismo dovoljno dobri i bol koju osećamo registrujemo na istom mestu kao i fizičku bol.

Melem za slomljeno srce: dva aspirina i tišina...

Počinjemo da osećamo opasnost od osobe koju volimo. Tu se završava mir a počinju svađe i povlačenje. Kako da naučimo da se ponašamo kao partneri? Kako da očvrsnemo vezu? Jedan od načina je kroz partnersku jogu! "Drži me čvrsto" jeste istina ljubavi i partnerske joge. Kroz partnersku jogu možete upoznati sebe - da li dajete sebi dozvolu da se prepustite i da li ste sigurni da će vas partner "držati čvrsto". Partnerstvo je čarolija u kojoj vi možete da budete mađioničar - ako ste tu za one koje volite!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.