Obradujte svoje telo - URBAN YOGA DETOX

Resetujte svoj sistem uz njujorški koncept detoks programa, kombinaciju joge i pažljivo izabranih obroka.

Obradujte svoje telo

Obradujte svoje telo

Nina Lazić je sertifikovni instruktor sa Instituta integralne joge grada Njujorka, najstarije joga škole u Americi, osnovane 1960. godine, po dolasku Šrija Svamija Satčidanande u Njujork. Po završetku škole, Nina je radila i pri samom institutu. U Pragu je bila vlasnik Cocoon joga studija, a jogu je učila i u Parizu gde je živela nekoliko godina pre dolaska u Beograd. Danas je vlasnica joga studija KEYoga i idejni tvorac projekta URBAN YOGA DETOX, za detoksikaciju i resetovanje organizma.

Hatha joga: revitalizujuće sredstvo za telo i um

U oktobru vas Sensa i KEYoga studio pozivaju da priuštite svom telu detoksikaciju, revitalizaciju i relaks. Zaokružite 16. i 17. oktobar 2015. godine za njujorški koncept detoks programa kojim ćemo resetovati i obnoviti sistem kroz jogu i zdrave obroke. Program se odvija u Beogradu, u prostoru PORSCHE Ada, i počinje u 18:30 časom joge. Kroz program će vas voditi Nina Lazić, koja ovaj detoks sprovodi vrlo uspešno već mesecima sa manjim grupama, a čekaju vas i zanimljivi i atraktivni pokloni. Pružite sebi osećaj lakoće i naučite kako da se pravilno hranite i brinete o vašem telu.

Asana za priliv energije i entuzijazma

Više informacija potražite na keyoga-belgrade.com, (381) 64 20 33 8 33 / nnlazic@gmail.com, sensayoga@adriamedia.rs. Pratite Instagram: ninalazic_yoga i FB: facebook.com/KEYoga.Belgrade.

obradujte_svoje_telo_12_oktobar_izmena_1

obradujte_svoje_telo_12_oktobar_izmena_2

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.