Leto 2014: provedite letnje dane uz drevne veštine

Ako leto 2014. provodite u Beogradu, iskoristite ga da naučite neku Tai Chi formu i poboljšate zdravlje uz Qi Gong vežbe.

Od juna 2014. godine u Beogradu se organizuju vežbe drevnih kineskih veština.

Tai Chi Chuan je drevna kineska veština meditacije u pokretu. Ova veština jača srce i celokupan organizam, povezuje levu i desnu hemisferu mozga, preporučuje se u oporavku nakon moždanog udara, u prevenciji i lečenju osteoporoze, kod čestih problema sa kičmom i zglobovima predstavlja odličnu vežbu jer se radi u uspravnom položaju, bez savijanja i naglih pokreta.

Tai Chi može vežbati svako, bez obzira na godine i fizičke sposobnosti. U Srbiji je Tai chi priznat od strane Ministarstva zdravlja kao alternativni vid terapije.

Qi Gong se vežba uz Tai Chi i pomaže da se produbi disanje i osveste energetske blokade u telu i da se dublje opustite. Efekti koji se postižu redovnim vežbanjem su poboljsana koncetracija i produbljeno opuštanje i svesnost o povezanosti uma i tela.A

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujte Qi Gong ili Tai Chi vežbama, pridružite se ekipi u nekom od termina.

Prepodnevni termini su utorak i četvrtak od 9 h na Kalemegdanu, Donji grad, a popodnevni istim danima od 18 ili 19 h u Dositejevoj ulici u Holistickom centru Sfera.
Moguće je organizovati i privatne časove u obližnjem parku ili parčencetu prirode koje vama odgovara.

Više informacija potražite na njihovom sajtu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.