Lagane pilates vežbe kod kuće - traju samo 6 minuta: skidaju masne naslage sa leđa i ruku (VIDEO)

Predstavljamo vam pilates vežbe koje će pomoći da se oslobodite masnih naslaga sa leđa i ruku.

Zbog izazovne situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, manje se krećemo i nismo aktivni kao obično, piše Lovesensa.

Zbog toga će mnogi možda dobiti koji neželjen kilogram viška, izgubiti kondiciju i pogoršati držanje.

Vežbanje je preporučljivo za održanje fizičkog i mentalnog zdravlja, a ukoliko se do sada niste fokusirali na fizičku aktivnost, ovo je idealan period da počnete.

Mnogim početnicima u vežbanju preporučuje se pilates, jer pomaže da steknete kondiciju, izdužite mišiće, poboljšate držanje i oblikujete telo.

Samo 10 minuta dnevno: jednostavne pilates vežbe za mršavljenje u predelu stomaka (VIDEO)Samo 10 minuta dnevno: jednostavne pilates vežbe za mršavljenje u predelu stomaka (VIDEO)Pilates vežbe od samo 10 minuta - tope masne naslage sa stomaka i struka!

Pilates nema "agresivan" efekat na vaše telo kakav imaju zahtevne kardio vežbe, već vas lagano uvodi u svet aktivnosti i brzo pokazuje koje blagodeti vežbanje ima po vaše telo i dušu. Takođe, osobe koje su imale određene povrede ili tegobe sa leđima, mogu praktikovati pilates bezbedno uz konsultacijom sa stručnjacima. Ovo su samo neki od razloga zašto volimo maštoviti i opuštajući pilates.

Predstavljamo vam pilates vežbe koje će pomoći da se oslobodite masnih naslaga sa leđa i ruku.

Za ovaj trening vam nisu potrebni tegovi ili neki drugi rekviziti, već samo dobra volja i želja da aktivirate i oblikujete svoje telo.

Trening traje 6 minuta i sastoji se od 5 različitih vežbi - idealan je kao priprema za leto, a možete ga praktikovati i u prirodi.

Pogledajte uputstva u video prilogu!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.