Koji stil joge vam odgovara

Mnoštvo stilova joge omogućava vam da izaberete upravo onu vrstu vežbanja koja vama najviše odgovara.

VINYASA JOGA

Da li je za vas?

Savršena za one kojima se dopadaju tekući pokreti i različitost. Takođe je odlična ako vam se ne dopada vežbanje na visokim temperaturama.

Šta da očekujete?

Na času Vinyasa joge krećete se u skladu sa vašim disanjem. Stalni pokreti vam pružaju sjajan kardio trening. Ova vrsta joge je osmišljena kako bi stvorila toplinu u telu, zato očekujte da se oznojite. Možete vežbati laganim, ali i snažnim tempom, i preporučuje se da jedan trening traje između 60 i 90 minuta.

BIKRAM JOGA

Da li je za vas?

Samo ako želite da se zaista zagrejete.

Šta da očekujete?

Ako vam ne smeta vrućina i ako se ne bojite da se malo oznojite, Birkam joga je prava stvar. Preporučuje se vežbanje u toploj prostoriji, zagrejanoj čak do 40 stepeni. Vežbanje se sastoji od 26 poza koje se zauzimaju po utvrđenom redosledu. Neke od poza su veoma teške, pa nemojte očekivati da ih odmah savladate. Uz pomoć ove vrste joge vaše telo će zaista raditi i zahtevaće svu vašu koncentraciju. Ako vas brine vrućina znajte da visoke temperature pomažu relaksaciji mišića i poboljšavaju fleksibilnost. Krajnji cilj je da stvorite zdravo telo i duh.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.