Kako da vežbate jogu ako ste apsolutni početnik: ovaj super trening možete da odradite kod kuće (VIDEO)

Ako se nikada do sada niste bavili jogom, a želite da se oprobate u ovoj veštini, predstavljamo vam video joga trening za apsolutne početnike! Počnite sa vežbanjem već danas!

Joga je blagotvorna veština za telo i duh, smajuje stres, utiče na poboljšanje raspoloženja, a ima i brojne prednosti po fizičko zdravlje, piše Lovesensa.

Nakon nekoliko meseci vežbanja joge imaćete manji rizik od srčanih oboljenja, kosti će ojačati, imaćete zdravu težinu, pomoći će da se oslobodite bola u leđima i vratu, podstiče seksualnu aktivnost, reguliše anksioznost i stres, snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi.

Ukoliko ste planirali da počenete da se bavite jogom, možete probati efikasan joga trening kod kuće koji traje samo 20 minuta.

Joga vežbe za mršavljenje: trening koji pomaže da se brzo i zdravo rešite masnih naslaga (VIDEO)Joga vežbe za mršavljenje: trening koji pomaže da se brzo i zdravo rešite masnih naslaga (VIDEO)Kako joga pomaže da skinete masne naslagae - pogledajte odlične vežbe za mršavljenje!

Ovaj video trening posvećen je početnicima, a za vežbanje vam nisu potrebna nikakva sredstva, već samo vaše telo i otvoren um.

Trening se sastoji iz nekoliko joga poza (asana) koje su jednostavne i namenjene su početnicima, tako da ćete lako pratiti inteztet treninga.

Otvorite srce i um, oslobodite telo i počnite da vežbate - pogledajte video ispod!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.