Joga vežbe za mršavljenje: trening koji pomaže da se brzo i zdravo rešite masnih naslaga (VIDEO)

Kako joga pomaže da skinete masne naslagae - pogledajte odlične vežbe za mršavljenje!

Ako želite da se rešite viška kilograma, usvojite zdrave navike i budete u dobroj formi, onda vam preporučujemo da prvi korak napravite sa ovim zanimljivim i efikasnim joga treningom, piše Lovesensa.

Na putu transformacije početak je najteži i često ste vrlo neodlučni, ali za mršavljenje je važno da izbegnete striktne dijete i prestaneete da se opterećujete. Napravite svoj zdrav jelovnik koji će se sastojati od namirnica koje su izvor ptoteina, vlakana, minerala i vitamina. Svakog dana sebi pripremite ukusan i zdrav obrok, pa ćete se iznenaditi kako ubrzo zdrave navike postaju vaš način života.

Mnogi postupak mršavljenja započinju sa promenom režima ishrane, ali važno je znati da je fizička aktivnost neophodna, kako za suzbijanje viška kilograma, tako i za očuvanje zdravlja kostiju, organa, mišića, pa čak i mentalnog zdravlja.

3 asane koje otklanjaju bol u leđima3 asane koje otklanjaju bol u leđimaBolovi u leđima postali su uobičajena pojava za ljude svih generacija i različitih životnih navika. Način i tempo života izlažu…

Jedna od omiljenih aktivnosti koja pored angažovanja tela donosi i mir duši jeste joga, a predstavljamo vam video joga trening sa zanimljivim vežbama protiv masnih naslaga.

Ovaj video pogledalo je više od 7 miliona ljudi, a komentari su bili više nego pozitivni. Mnogi su komentarisali kako su pomoću ovih vežbi uspeli da se reše kilograma brže nego što su očekivali, a većini je ovaj trening postao deo svakodnevice, čak i nakon što su smršali.

Instruktorka Adrian ističe da su pored mršavljenja, ove vežbe dobre za aktiviranje celog tela, stimulaciju stomaka održavanje zdravlja digestivnog trakta.

Pogledajte video i izdvojite vreme za vežbanje koje će puno doneti vašem telu, a osećaj zadovoljstva biće neprocenjiv kada vidite reultate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.