KAKO SAM PRONAŠLA APSOLUTNI MIR: Dženifer Aniston - Ovo je najbolja tehnika za oslobađanje od stresa

Kako sam pronašla apsolutni mir nakon razvoda - tajna tehnika koja je pomogla glumicic Dženifer Aniston!

U emisiji The Oprah, Dženifer Aniston objasnila je kako se nakon razvoda posvetila duhovnom razvoju i počela je redovno da vežba jogu sa prijateljicama.

Pročlitajte još:

Svaki razvod braka ima 6 kritičnih faza: psiholog otkriva kako da ih prebrodite

Razvod tokom krize srednjih godina: evo kako najlakše prebroditi ovu stresnu životnu promenu

Svaki brak prolazi kroz ove 4 faze: u 3 i 4 morate biti posebno oprezni

"Završile smo i samo smo sedele i protezale se. Pogledala sam svoje prijateljice i rekla "Imam osećaj koji ne znam da li sam ikada ranije osetila. To je osećaj koji izaziva da ne želim da budem nigde drugo osim ovde i sada. Nalazim se na mestu u kojem se ne zadržavam u prošlosti, niti sam opsednute sa nečim u budućnosti. To je bio osećaj potpunog mira.

Kada je prolazila kroz težak period nakon razvoda, Dženifer su razni ljudi slali knjige samopomoći koji se takođe zasnivaju na lekovitoj svesti o sadašnjem trenutku. Ipak, glumica ističe da je najvažnije ovu sposobnost vežbati u praksi.

"Možete pročitati hiljadu knjiga, ali na kraju ćete otati samo frustrirani i pitasti sebe - Kako ja to da ostvarim? Ja sam pročitala puno takvih knjiga, a onda sam počela da primenjujem sve što sam čitala. Sela sam da radim jogu i shvatila da je to  osećaj za kojim sam tragala."

4 joga asane koje Dženifer Aniston ne propušta: glumica svakog dana radi ove vežbe4 joga asane koje Dženifer Aniston ne propušta: glumica svakog dana radi ove vežbeDženifer Aniston - 4 joga vežbe koje glumica radi svakog dana! Ovaj napitak pije svakog jutra i ima zategnuto telo u 50. godini: evo kako glumica Dženifer Aniston čuva zdravlje, mladolikost i srećuOvaj napitak pije svakog jutra i ima zategnuto telo u 50. godini: evo kako glumica Dženifer Aniston čuva zdravlje, mladolikost i sreću4 saveta za zategnuto telo, zdravlje i mladolik izgled! Evo koja je tajna glumice Dženifer Aniston! Dženifer Aniston - ovako se borim protiv stresa i čuvam energiju: evo šta glumica uradi svakog jutra nakon buđenjaDženifer Aniston - ovako se borim protiv stresa i čuvam energiju: evo šta glumica uradi svakog jutra nakon buđenjaDženifer Aniston - ovo je tajna moje dobre energije, lepog izgleda i dobrog raspoloženja!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.