Besplatna radionica "Dan otvorenih vrata" u Holističkom centru Polje

Ukoliko spadate u grupu ljudi koji žele da unaprede svoje fizičko, psihičko, emotivno i duhovno zdravlje, a niste sigurni šta je prava stvar za vas, radionica "Dan otvorenih vrata" je dogadjaj kojem morate prisustvovati.

Radionica se održava 12. jula 2014.godine u 16 časova, a sve aktivnosti u Holističkom centru "Polje" se temelje na svesti da je čovek energetsko biće i da je sve što postoji energija.

Na ovoj radionici ćete čuti o sistemima vežbanja koji nas dovode u prirodno stanje harmonije, ravnoteže, o yogi, reiki vežbama, plesnoj meditaciji i ostalim veštinama koje ovaj holistički centar ima u svojoj ponudi.

Saznaćete više i o priznatim i verifikovanim metodama energetskog isceljivanja kao što su rekonekcija i rekonektivno isceljivanje, reiki, floriterapija.

Sve navedene aktivnosti su dostupne u Holističkom centru "Polje", tako da ako sebe pronadjete u nekom sistemu vežbanja ili smatrate da vam može pomoći neka od isceliteljskih metoda možete se prijaviti da nastavite sa druženjem i posećivanjem holističkog centra.

Više informacija potražite ovde.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.