5 lakih vežbi za zategnut i mršaviji struk: potrebno vam je samo 5 minuta dnevno

5 vežbi za 5 minuta - čudesno deluju na struk!

Ako sanjate os avršenom oblikovanom struku, važno je da imate zdravu ishranu, aktivan način života i pravu fizičku aktivnost.

Predstavljamo vam vežbe koje će pomoći da smanjite struk za nekoliko centimetara. Ako ove vežbe praktikujete svakog dna samo par minuta, primetićete kako struk ubrzo postaje vitkiji,a donji deo stomaka zategnut.

1. Ispravite leđa, ramena povucite unazad, uvucite stomak i karlicu postavite napred. Šake spojite iza leđa i odmaknite ih od tela. Nagnite se na desno koliko možete i pulsirajte blago cimajući telo na desno. Gledajte napred i držite glavu uspravno. Vežbu ponovite nekoliko puta, pa uradite isto sa leve strane. Treba da osetite kako se bočni mišići stomaka zatežu.

2. Podignite ruke iznad glaglave i spojite šake. Nagnite se napred tako da napravite ugao od 90 stepeni. Gledajte pravo i budite u tom položaju oko 10 sekundi, a zatim blago u njemu pulsirajte. Postepeno se vratite gore, u uspravan položaj.

3. Desnu ruku stavite iza leđa i povucite na levo. Okrenite glavu iza, neka prati pokret ruker. Kukovi treba da ostanu nepomični. Blago vucite desnu ruku 10 sekundi u levo, pa isto ponovite sa levom rukom.

4. Stavite desno stopalo unapred i napravite mali iskorak ne spuštajući kolena na pod. Težina treba da bude u peti. Ostanite u položaju oko 10 sekundi, pa ponovite isto sa levom nogom.

5. Desnu nogu pomeritre unazad i popenjite se na prste, takod a sva težina bude na prstima. Trebalo bi da osetite blagu napetost u mišićima butine i desne strane trupa. Uloliko ništa ne osećate, to znači da ste nogu stavili predaleko, pa je približite telu sve dok ne osetite zatezanje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.