3 joga vežbe za dobro zdravlje štitne žlezde: regulišu hormone i isceljuju telo

Evo koje 3 asane poboljšavaju zdravlje tiroide - joga vežbe za zdravu štitnu žlezdu!

Joga je stara tehnika koja se vekovima koristiza duhovni razvoj i otklanjanje mentalnih blokada, ali naučna istraživanja su vremenom dokazala da ima i blagotvorno terapeutsko dejstvo, piše Lovesensa.

Terapeutski efekti joge zasnivaju se na dugogodišnjim ispitivanjima, a dokazano je da oslobađa od stresa, poboljšava disanje, jača gipkost, reguliše telesnu težinu, poboljšava cirkulaciju, ima pozitivno dejstvo na kardiovaskularni sistem i jača svest o sadašnjem trenutku.

5 joga vežbi za lečenje cisti na jajnicima: asane za hormone u ravnoteži i dobro zdravlje žene (VIDEO)5 joga vežbi za lečenje cisti na jajnicima: asane za hormone u ravnoteži i dobro zdravlje žene (VIDEO)Vratite hormone u ravnotežu, sprečite i lečite ciste na jajnicima - 5 joga asana za dobro zdravlje žene!

Pored prepisane terapije i alternativne medicine, pri lečenju štitne žlezde mogu pomoći i određene joga asane.

Evo koje 3 asane poboljšavaju zdravlje tiroide:

1. Sarvangasana

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Magazin Sensa (@sensa_magazin) дана

2. Halasana 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Magazin Sensa (@sensa_magazin) дана

 

3. Matsyasana (položaj ribe) 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Magazin Sensa (@sensa_magazin) дана

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.