12 minuta dnevno za mršavljenje: pilates vežbe koje gore masne naslage (VIDEO)

Trening od 12 minuta - podstiče brzo i zdravo mršavljenje!

Proleće je idealno vreme da se aktivirate i steknete zdrave navike, kao i sjajna prilika da se posvetite negovanju svog tela, piše Lovesensa.

Ako želite da izgubite kilograme, neophodno je da promenite način ishrane. Uključite u ishranu zdrave i hranljive namirnice, a izbacite šećer, masnu i prženu hranu.

Uz promene u ishrani, važno je i da uključite fizičku aktivnost. Predložemo vam umereni kardio pilates trening od samo 12 minuta.

5 joga vežbi za brži METABOLIZAM: pomažu da se rešite suvišnih kilograma (VIDEO)5 joga vežbi za brži METABOLIZAM: pomažu da se rešite suvišnih kilograma (VIDEO)Predstavljamo vam 5 joga asana za ubrzanje metabolizma, bolju probavu i kao podsticaj u procesu mršavljenja!

Ove vežbe aktiviraju celo telo, a glavni fokus je na iskoracma, čučnjevima i hodanju na prstima.

Isprobajte ovaj trening, izgubite masne naslage i oblikujte svoje telo do leta.

Pogledajte uputstva u video prilogu! 

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

11/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.