Živa hrana za vitalno telo i zdrav duh

Naučite osnovne principe i recepte za sirovu ishranu i uživajte u razmeni iskustava i pripremi menija.

Bazična radionica o svim tajnama sirove hrane - od torte do doručka i nazad, biće održana u subotu 1. februara 2014. godine u vremenu od 12h do 18h. A možda i malo duže, zavisi od grupe i toka radionice, najavljuju organizatori.

Plan za prvi dan:

Radionica obuhvata osnovne smernice u sirovoj ishrani, a u praktičnom delu:

  • Priprema obroka od svežih biljnih plodova voća i povrća, orašastih plodova, povrća, a to znači da u toku trajanja radionice je obezbeđen: doručak, ručak i desert - sve počinje i završava tortom!
  • Isklijavanje - osnovni principi isklijavanja
  • Pripremu i obradu namirnica za biljna mleka od orašastih plodova
  • Obroci: Glavna jela, sosovi, supe i čorbe, salate, poslastice, slane i slatke krekere, burgeri, sarmice, marinirana hrana...
  • Deserti: Kolači, torte, pudinzi, raw-vegan Nuttella
  • Saveti za kupovinu i pranje i čuvanje biljne hrane.
  • Skripta - priručnik sa osnovnim smernicama i receptima.

Kao poklon, učesnici radionice dobijaju sirovu vegansku čokoladu, s obzirom na činjenicu da je ovo prva dvodnevna radionica kojom se otvara sezona, organizatori obećavaju i pravu čokoladu kao poklon.

Biljna sveža hrana pruža mnogo blagodati. Naučićemo osnovne principe, i osnovne recepte, sve dalje je na vašoj mašti, prilagođeno vašem ukusu i potrebama. Naravno, uvek smo dostupni za dodatne konsultacije, recepte, savete. Svi polaznici dobijaju autorski priručnik.

Tema drugog dana je razvijanje svesne i intuitivne ishrane. U periodu od 13h do 17h biće održana radionica za "prekaljene" pobornike sirove ishrane, a otvoriće se sledeća pitanja: šta kada prevaziđemo igranje sa receptima, šta i kako jesti, kakve nove navike negovati i buditi. Tema je i priprema jednog laganog menija i razgovor. Dakle, na redu su pitanja polaznika, razmena iskustava i podrške, emocije i ishrana, detoksikacija.

Hranu će biti pripremana oba dana, s tim što je prvog dana jelovnik više za prelaznu varijantu, a drugog dana će uključiti jednostavniju, manje kompleksnu i niskomasnu hranu, a više je u planu razmena iskustava i pitanja.

Obezbeđena je organska hrana koja uklučuje sve što je prirodno gajeno na našem tržištu! Učešće - za jedan dan je 4.000, za oba dana 6.000, ali organizatori planiraju i promocije.

Sledeće promocije važe za one koji dolaze prvi put, jer raniji učesnici već imaju maksimalan popust od 50% na obe radionice. Za prva tri prijavljena sms-om za jedan dan (prvi ili drugi), učešće je 3.500, za prva tri prijavljena sms-om za oba dana, učešće je 5.300 a ako dovedete prijatelja-prijateljicu, oboje ostvarujete popust. Bračni parovi takođe imaju popust. Mesto održavanja biće javljeno prijavljenima, a prijave možete poslati na broj 063-726-1099 (Margareta). Više informacija naći ćete na adresi www.zdravijiizbor.info.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.